Başkan Şerifoğulları'ndan büfe işletmecilerine müjde

Ömer Enes YILAR/Elazığ Kantin ve Büfe İşletmecileri Dayanışma Derneği (KABÜDER) Başkanı Leyla Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile görüştüklerini ve Büfeci esnafının 5 yıllığına sözleşmelerinin yenilenmesi talebinin Ocak ayında belediye meclis gündemine geleceğinin sözünü aldıklarını belirtti.

Başkan Şerifoğulları'ndan büfe işletmecilerine müjde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi’nin gündeme getirdiği talep Başkan Şerifoğulları’nın desteğiyle çözüme kavuştu. Başkan Şerifoğulları Büfeci esnafının sözleşmelerinin 5 yıllığına yenilenmesi talebinin Ocak ayı meclis toplantısında gündeme geleceğinin sözünü verdi.

Başkan Şerifoğulları ile görüşen KABÜDER Başkanı Leyla Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada, ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirterek: “2020 yılı büfeci esnafı için çok zor geçti ve 2021 yılında da hemen bir toparlanma beklemiyoruz. Bugün Başkanımıza büfeci esnafının yaşadığı sorunları anlattık. Başkanımız taleplerimizi ve sorunlarımızı dinledi. Büfeci Esnafı hem depremden hem de pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında geliyor. İlerleyen zamanlarda Sayın Şerifoğulları ile yine sorunlarımız ve taleplerimiz için görüşmelerimiz olacak ve başkanımızın tüm sorunlarımızı çözeceğine inancım tamdır. Bu vesileyle her zaman bizlere karşı kapısı ve gönlü açık olan değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na büfeci meslektaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.