Başkan Şerifoğulları:'Cumhurbaşkanımız söylemleri ile ABD'yi titretti'

Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı görüşmede bir kez daha dünya lideri olduğunu gösterdi.'dedi.

Başkan Şerifoğulları:'Cumhurbaşkanımız söylemleri ile  ABD'yi titretti'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şerifoğulları, “Cumhurbaşkanımız söylemleriyle ABD’yi titretti” şeklinde konuştu.

 

Erdoğan’ın yaptığı görüşmelerin ardından Ermeni tasarısının bloke edilmesi, Amerika da yayın yapan gazetelerin "Ancak hiçbir lider, Erdoğan kadar, Trump'tan istediğini elde edemedi" şeklindeki manşetlerine dikkat çeken Başkan Şerifoğulları, ikili ilişkiler ve bölgesel sorunların ele alındığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dik duruşuyla ülke menfaatleri başta olmak üzere bölgesindeki mazlum coğrafyanın haklarını da sonuna kadar kolladığına vurgu yaptı.

 

 

DİK DURUŞU İLE ÖRNEK LİDER OLDUĞUNU GÖSTERDİ

 

Başkan Şerifoğulları, ABD’nin başta terör örgütlerine destekleri, bölgede kendi çıkarlarına yönelik operasyonları, ekonomik yaptırımları, zaman zaman ortaya koydukları müttefikliğe yakışmayan düşmanca tutumları ve tehditlerinin yanlış olduğunu, bu tavırların Türkiye’yi kendi yolundan ve doğrularından alıkoyamayacağını bizzat ABD Başkanı Donald Trump'a ileterek, bu konularda ülkemizin kırmızı çizgilerini ve hassasiyetlerini bir kez daha en üst seviyeden dünyaya duyuran Erdoğan’ın bu tavrıyla halkımızın gönlünde bir kez daha yüceldiğini kaydetti.

 

Şerifoğulları, “Cumhurbaşkanımız duruşuyla tüm dünya liderlerine örnek olmuştur ve söylemleri ve dik duruşu ile ABD’yi adeta titretti. Onunla gurur duyuyoruz ” dedi.