Başkan Öztürk'ten, Ağar'a teşekkür

Bordo-Beyazlı ekibimizin Altınordu maçını oynayacağı stad açıklandı

Başkan Öztürk'ten, Ağar'a teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor'un Spor Toto 1. ligin 28.haftasında oynayacağı Altınordu müsabakası Ankara Osmanlı Stadyumu'nda nda oynanacaktır.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Osmanlı Stadyumunun tahsisi konusunda kulübümüze destek olan Milletvekilimiz Zülfü Tolga Ağar’a teşekkür etti.

Başkan Öztürk, “Bilindiği üzere Elazığ Atatürk Stadyumunun yıkılmasından dolayı iç saha karşılaşmalarını Şanlıurfa GAP Stadyumunda oynamaktayız. Seyahat konusunda yaşadığımız sıkıntılar takımımıza olumsuz anlamda yansıyordu. Bizlerde bu kapsamda harekete geçerek bir dizi görüşmelerde bulunduk. Konuyu ilk olarak Milletvekilimiz Sayın Zülfü Tolga Ağar’a ilettik. Sayın Vekilimiz sağolsun Altınordu maçının Osmanlı Stadyumunda oynanması için konuyla bizzat ilgilendi. Kulübümüze yapılan geri dönüşler sonucunda Altınordu maçının Osmanlı Stadyumunda oynanması için talebimiz kabul gördü. Bu konuda bizlere destek olan Milletvekilimiz Sayın Zülfü Tolga Ağar ile kulübümüze kapılarını açan Osmanlıspor Kulübüne teşekkür ediyorum” dedi.