Başkan Öztürk'e hastanede ziyaret

Türkiye Şampiyonu olarak Elazığ'ın göğsünü kabartan Kaya Karakaya Spor Lisesi öğrencileri ve antrenörleri, Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'le bir araya geldi

Başkan Öztürk'e hastanede ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kuşadası’nda yapılan Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası’nda Elazığ’ı temsil eden ve zorlu müsabakalar sonunda şampiyon olarak şehri gururlandıran Kaya Karakaya Spor Lisesi, Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.

Öztürk’ün rahatsızlığı münasebetiyle özel bir hastanede gerçekleşen ziyarette sporcular tek tek Öztürk’ün elini öperek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Aldıkları başarıdan ötürü futbolcuları kutlayan Başkan Selçuk Öztürk ise çeyrek altınla sporcuları ödüllendirdi.

ÖZTÜRK: “BU ÇOCUKLARDA CEVHER VAR”

Sıkıntılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi’ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Bizi hastanede ziyaret ederek moral verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu pırıl pırıl gençlerimiz Türkiye’de yüzümüzü açtı bir Elazığlı olarak. Her zaman her zaman altyapı diyoruz. Ben hocama çok teşekkür ediyorum. Zaten uzun yıllar beraber çalıştık. İşte altyapı dediğimiz bunlar. Buradan 8-10 tane yıldız neden Elazığspor’da oynamasın yani. Yani dışarıdan getirdiğimiz oyunculardan hiçbir farkları yok. Disiplinli olacaklar, gayret gösterecekler, daha çok çalışacaklar, hocalarını dinleyecekler, beslenmelerine, yaşam tarzlarına dikkat edecekler. Hepsi birer yıldız. Eğer bu birlikteliği sağlayıp Türkiye şampiyonu olmuşlarsa demek ki cevher var bu çocuklarda. O yüzden bizde elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışırız. İnşallah buradan geleceğin yıldızlarını çıkaracağız. Spor gençlerimiz üzerinde çok etkin bir faktör. Yani kötü alışkanlıklardan, tütün ürünlerinden şundan bundan gençlerimiz uzak kalsın. Spor yapsınlar, sağlıklarına dikkat etsinler. Bunlar önemli şeyler. Gençlerimizi bir maneviyat kurtarır, ikincisi ise sporla olur. Dünya şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

TEKOĞLU: “BAŞKANIMIZIN MANEVİ DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Kaya Karakaya Spor Lisesi Antrenörü Ümit Tekoğlu ise, “Başkanımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Başkanımızın bize samimi davranması her şeyden önemli. Manevi desteği bize önem kazandırıyor. Okulumuz ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu Elazığ’ın başarısı. Sahip çıkıldıkça neden olmasın diye başladık hep. Gençlerimizin bizim için değerli. Finallere gittik. Rakiplerimizde Milli oyuncular da vardı. Doğru zamanda, doğru yerdeyiz ki Allah’ta yardımcımız oldu. Sağolsun başkanımızın bir kamp sözü vardı, onu da teyit etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ülke sporu adına bu bölge bir havuz olabilir. Altyapıyla ilgili çalışmalar yapılabilir. Elazığspor’a da sahip çıkılması lazım. Elazığspor zor günler geçiriyor. Her zaman bir çıkış yolu vardır. Takımı desteklemek zorundayız. Bu takım var olduğu müddetçe gençlerimizin kendini o vitrine çıkarma şansları olacaktır. İnşallah bu milat olur” ifadelerini kullandı.

Ziyaret toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.