Başkan Özeren'den Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Başkanı Mehmet ÖZEREN, Peygamber Efendimiz' in doğumunu müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özeren'den Mevlid Kandili Kutlama Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özeren mesajında,“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesine ulaşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimiz mutlu ve adaletli bir yaşamın müjdecisi olarak, insanlığa hak ve adalet gibi değerlere sahip çıkmanın anlamını öğretmiştir. O’nun bize verdiği sevgi, rahmet ve merhamet mesajlarına özellikle bu dönemde çok daha fazla muhtaç olduğumuz bir gerçektir. Bu nedenle Mevlid Kandili O'nun getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır.

Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlık için barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, huzur dolu bir dünya diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Mevlid Kandilinizi kutluyor, İslam aleminin birlik ve beraberliğine; insanlığın, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."dedi.