BAŞKAN KARADAĞ,' BU YALANCILAR İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK'

Nisa Yılmaz/Türkiye Vefa Derneği Elazığ Şube Başkanı Savaş Karadağ,yaptığı yazılı açıklamada, 'Şehrimizin içinde şuana kadar bir çok yalancı gördük, lakin son zamanlarda kutlu şehir Elazığ, daha önce görmediği  hadsiz, alçak bir yalancı ile karşı karşıya.' dedi.

BAŞKAN KARADAĞ,' BU YALANCILAR İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Karadağ, “Bu alçak yalancı mahluk ve etrafındaki avaneleri ile birlikte, HZ.Allah adına konuşarak, HZ.Kur’an-ı işaret edip yüce kitabımıza iftira atarak,kutlu nebi, alemlere rahmet  Hz.Muhammed’i itibarsızlaştırma cüretin de bulunarak afyonlaşmış,mankurtlaştırılmış müritleri tarafından haşa peygamber ilan edilmiş, kendisi ölse dahi hanımı ile evlenilmesi haram kılınmış olup inandık,iman ettik diyecek kadar, siratimüstakimden uzaklaşmış aşağıların aşağısı olan esfelesafilin derecesine inmişlerdir.’’ diye ifade etti.

 

BUNLARIN YALANLARINA KESİNLİKLE İNANILMAMALIDIR

Başkan Karadağ,“Maalesef ki gördüğümüz durum deli saçmalığından öte değildir.  Lakin bu alçaklığa inandık ve iman ettik diyen ve bu şahıs peygamberdir diyen aklı selim sandığımız ama aklını yitirmiş iş dünyasından ve arkadaşlarımızdan insan müsvettelerinin biat ettiklerine şahit olduk. Bu yüce toplumu tamamen müşrik gören, kendilerine biat etmeyenleri kafir ilan eden, islamın kutsallarına ağızlarındaki salyalar ile saldıran bu kişilerin sayısı 450 bin 500’e ulaşmıştır. Bingöl,Diyarbakır,Batman ve Elazığ başta olmak üzere illerde sözde tebliğ çalışmaları yaparak kendilerine biat çağrısı yapıyorlar. Bunların yalanlarına kesinlikle inanılmamalıdır.” dedi.

 

BU ALÇAKLAR İLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Savaş Karadağ,“ Arkanızdaki bağlantıları açıklayın. Ağzınızdaki sözler aziz şehir Elazığ’ın topraklarında çıkacak sözler değildir.Bu şerefsizliğe sizi kimler itti. Bu yalan için size ne ödediler.Ey kutlu şehir Elazığ halkı, bu hadsizlere dur deme zamanıdır. Biz Türkiye Vefa Derneği  olarak  gerek şehrimizde,gerekse ülkemizde oluşan bu ehli sünnet çizgisi dışındaki akımlara karşı tavrımızı net ortaya koyduk,bugün de bu alçaklar ile mücadele edeceğimizi halkımıza beyan ediyoruz.’’dedi.