Başkan Erdem, Zafer Bayramı'nı kutladı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Erdem, Zafer Bayramı'nı kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erdem mesajında, “Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve bölünmezliği tıpkı 98 yıl önce olduğu gibi bugünde her koşulda hayati önceliğimizdir” diyerek,  30 Ağustos Zafer Bayramımızın  yıl dönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı ordumuzun kahraman askerlerini, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Erdem mesajında, “Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazandığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 98. yıldönümünü kutlamanın heyecanını, onurunu ve gururunu yaşıyoruz.” diyerek şu şekilde devam etti: 

“ÜLKEMİZİN BAĞIMSIZLIĞI, BÜTÜNLÜĞÜ VE BÖLÜNMEZLİĞİ 98 YIL ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE HER KOŞULDA HAYATİ ÖNCELİĞİMİZDİR”

Erdem,“30 Ağustos 1922’de Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, ecdadımızın azmi, inancı ve kararlığıyla Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferi kazanıldı. Bu yüce zaferle, Cumhuriyetimizin temelleri atılmış, milletimizin; vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canı pahasına koruyacağı tüm dünyaya gösterildi. Aziz milletimizin vermiş olduğu şanlı direniş, bugün dahi güçlü yarınlarımız için milletimize ilhan kaynağı olmaktadır. Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve bölünmezliği tıpkı 98 yıl önce olduğu gibi bugün de her koşulda hayati önceliğimizdir. Gelinen süreçte pandemi dolayısıyla buruk bir zafer coşkusu yaşayabilsek de bizlere düşen görev, büyük fedakârlıklarla kurulan Cumhuriyeti, birlik ve beraberlik içinde yücelterek güçlendirmektir. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız, bağımsızlığımızın en büyük simgesi olarak göklerde ilelebet dalgalandıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, bu destansı zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ve tüm şehitlerimizi rahmetler anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gururla kutluyorum” dedi.