BAŞKAN AYDIN AYAZ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara'da bulunan Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan'ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN AYDIN AYAZ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden bugüne Yazıkonak’ta yürütülen çalışmalarla ilgili olarak Alparslan’a brifing dosyası sunan Başkan Ayaz, çalışmalarını sözlü olarak da anlatarak, devam eden hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Geçtiğimiz yıl da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan’la bir araya gelen Başkan Aydın Ayaz, Elazığ’ın en büyük beldesi Yazıkonak’ın coğrafi konumu ve mevcut durumu ile ilgili brifing verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan’ın davetlisi olarak kendilerini ziyaret ederek, göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız çalışmaları kendilerine aktardık. Oldukça güzel bir ortamda gerçekleşen ziyaretimizde, bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra bundan sonra devam edecek projelerimizi de Sayın Genel Sekreter Yardımcımız Nadir Alparslan’a ilettik. Yazıkonak belde sakinlerimizin mutluluğu için bundan sonra da var gücümüzle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Bizleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlayan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Nadir Alparslan’a teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı daha da güçlendirmek adına Ankara’da bakanlık düzeyinde temaslarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle çalışmalarımızda her zaman bizlerin yanında yer alan Yazıkonak belde sakinlerimize en derin sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.”