BAŞARIYI DA KONUŞUN!

BAŞARIYI DA KONUŞUN!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malum geçtiğimiz haftalarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ilimize ziyaretleri arasında yöneticiler arasında yaşandığı iddia edilen bir diyalog günlerce gündemi işgal etmiş ve kriz sevicilerin birkaç gün ağzına sakız olmuş ve bakanın Elazığ ile ilgili vaatleri buharlaştırılmak istenmişti.

Allah’tan aklı başında yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız ve rektörümüz olgun ve dirayetli bir devlet adamlığı örneği sergileyerek şehir fitnecilerine  prim vermemişlerdi.

İşte o günlerde vur abalıya üslubu ile mangalda kül bırakmayanlara en büyük tokat, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan eski SSK Binasının belediyeye devrini talep eden Başkan Şerifoğulları, amacına ulaştı ve o bina belediyenin oldu.

Eski SGK binasını yıkarak burada güzel bir meydan yapacaklarını, mevcut PTT Meydanı ve Kapalı çarşı ile bütünlük arz edecek şekilde çevre düzenlemesi yapılarak içerisinde yeraltı otoparkının da olduğu yeni cazibe merkezini şehre kazandıracakları müjdesini veren Başkan Şerifoğulları, şehrin tam merkezi olan tarihi Hükümet Konağı ve PTT binalarının bulunduğu meydandan başlayarak, Kapalı Çarşı, Saray Cami ve çevresindeki sokakları yayalaştırılmak ve bir bütün içerisinde yepyeni bir çehreye büründürmek amacıyla çalışmalarına start verdiklerini ifade etmesi şehirde büyük mutluluk oluşturdu.

İşte şehri için, “şehre hizmette kim var?” dendiğinde;  sağa sola, ne dendiğine hangi amaç ve ne fitneler üretildiğine bakmadan “ben varım” diyerek hizmete Şahin olan bir başkan. Varsın birileri zehir akıtmaya devam etsinler. Varsın birileri şehrin sahibi pozlarında şehirden tırtıklama peşrevlerini sürdürsünler. Tek kelimeyle: YEMEZLERRR….