Balıkesirspor maçı biletleri satışa çıktı

TFF 1. Lig'in 5. Haftası'nda Balıkesirspor ile evinde karşılaşacak olan Elazığspor'da, bu maçın biletleri satışa çıkarıldı

Balıkesirspor maçı biletleri satışa çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, 5. haftada evinde oynayacağı Balıkesirspor Baltok maçı biletlerini satışa çıkardı. Bordo-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre 15 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle;

VIP Tribün: 50,00 TL

Kapalı Tribün:20,00 TL

Maraton Tribün:10,00 TL

Kale Arkası:5,00 TL

Misafir Tribün:5,00 TL

TARAFTARLARIN UYMASI GEREKEN KURALLAR

Elazığspor Kulübü resmi web sitesi aracılığı ile taraftarların uymaları gereken kurallar hakkında da açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamalar şöyle;

Önemli Not: PASSOLİG Kart satış işlemleri ve Balıkesirspor Baltok karşılaşması biletleme işlemleri gün içerisinde www.passo.com.tr internet adresi üzerinden, 12 Eylül Salı günü Elazığ Atatürk Stadyumu bilet gişelerinden ve 13-14 Eylül tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan bilet gişelerinden yapılacaktır.

Maç günü ise Atatürk Stadyumu ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan  bilet gişeleri aktif olup sadece Balıkesirspor Baltok karşılaşması biletleme işlemleri gerçekleştirilecektir.

 


  • Elazığspor’a ait tribün biletleri tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir. Kombine sahipleri tüm kartlara maçlık kombine transferi gerçekleştirebilir. 

  • Balıkesirspor Baltok Logolu passolig kart ile sadece misafir takıma ait tribünden bilet satın alınabilir.

  • Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arası hafta sonu 09:00 – 18.00 maç günü karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadardır.

  • Kişi Başı 5 bilet sınırı vardır.

  • 7 yaş ve üzeri için Passolig kart ve bilet zorunludur.

  • Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar verir. Aksi bir durum olmadığı takdirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır.

  • Passolig kartı eline ulaşmayan taraftarların maç saatinde 2 saat öncesine kadar tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden teslim almaları gerekmektedir.

  • Biletlerinizi www.passo.com.tr haricinde N’Kolay satış noktaları, Passo Mobil APP ve 0850 7243344 no’lu çağrı merkezi üzerinden de alabilirsiniz.

  • Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır. İlgili tribüne ait bilet yükletmesini stadyum gişesinden yaptırabilirsiniz.Engelli tribününden bilet alan taraftarlar biletleri transfer edemeyecektir.

Maç biletinizi sadece PASSOLİG kart ile satın alabilirsiniz. PASSOLİG karta başvurmak için tıklayınız.

Bilet alabilmek için;

PASSOLİG kredi kartı sahibiyseniz, kredi kartı limitinizin yeterli olması, PASSOLİG banka kartı ya da PASSOLİG cüzdan ön ödemeli kart sahibiyseniz, kartınızda yeterli bakiye olması gerekmektedir.

Kartınıza nakit dolum yapabileceğiniz gibi dilerseniz başka banka kartlarından da bakiye yükleyebilirsiniz. Nakit dolum kanalları için tıklayınız.

Başka banka kartı ile yükleme yapmak için tıklayınız.

Ayrıca para yükleme işleminizi PTT Şubeleri, N’Kolay İş Yerleri veya N’Kolay İşlem Merkezlerinden yapabilirsiniz.