BALIK: 'SOSYAL MEDYA KONTROLSÜZ OLMAMALI'

Erol KARA: Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşine sosyal medyada yapılan sözlü saldırıyı kınadı.

BALIK: 'SOSYAL MEDYA KONTROLSÜZ OLMAMALI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balık, “Sosyal medya kontrolsüz bir mercii olamaz. Sosyal medya kontrol edilmek zorunda. Hiçbir kötülük karşılıksız kalmamalı.” dedi.

Daha bir günlük bebeğini kucağına almış bir anneye yapılan alçak saldırıyı kınadığını söyleyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Biz değerlerimizi hassasiyetlerimizi kayıp ettik. Bir günlük bebeği olan bir anneye yapılan saldırıyı aziz millet adına kabullenemiyorum. Ahlaksızlık herkese göre ahlaksızlık olmalı” dedi.

 

Sermin Balık, “Kadına yapılan her türlü saldırıları yapanlar Ak Parti Milletvekillerini karşısında bulacaktır. Bir günlük bebeğin üzerinden annesine, babasına saldırmak dinimizde de yoktur. Bunu anne olarak söylüyorum. Tabi ki bu saldırıda bakanımızın etkisi çok ama PKK ve FETÖ bağlantıları da ortaya çıktı. Eleştiri olabilir ahlaki ölçüde ama daha bir günlük bebek üzerinden böyle ahlaksızca adice bir saldırıyı kınıyorum. Son zamanlarda yaşananlar, sosyal medyanın zıvanadan çıktığını gösteriyor. İnsanlar klavye başına geçerek sahte isimlerle birbirlerine hakaret edebiliyorlar. Bu asla doğru doğru değil.” dedi.

Bazı insanlar klavye başına geçtiğinde benliklerini ve ruhlarını kayıp ettiklerini söyleyen Sermin Balık, “Kimsenin kimseye iftira ve hakaret etmesine izin vermeyeceğiz. Bununla ilgili hukuki çalışma yapılırsa en başta ben destek vereceğim” dedi.

Balık, “Siyasetçilere de saldırıyorlar ama biz bunu kabul etmek zorunda değiliz. Eleştirilebiliriz hükümet olarak eleştiri alabiliriz ama aile mahremimize yönelik çirkin iftiraları kabul etmek zorunda değiliz. Dünyada hiçbir ülke sosyal medyada özgür değil. Sosyal medya kontrolsüz bir mercii olamaz. Sosyal medya kontrol edilmek zorunda. Hiçbir kötülük karşılıksız kalmamalı.” dedi.