BALIK 'ŞEHİRLER ÜZERİNDEN PAZARLIK YAPMAYIZ'

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,''Yerel seçimlerde halkımız ve şehirlerimiz üzerinden pazarlık yapmayız diye konuştu.

BALIK 'ŞEHİRLER ÜZERİNDEN PAZARLIK YAPMAYIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Balık,” Biz pazarlıklara izin vermeyiz.Bizim tek derdimiz, Vatana Millet’e hayırlı olabilecek ve  şehri hizmet edebilecek şehrin dokusuna uygun düzenini  bozmayacak insanlarla iyi belediyecilik yapmak.” diye konuştu.

Mevzu vatan ve Milletin geleceği olursa  Biz Milliyetçi ve Devletçi her parti ile ittifak yapabiliriz diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,” Türkiye bu ittifakları görmüştür ve ülkemizin geleceği için böyle bir ittifak içindeyiz. Bu ittifak bütün illerde yapılmayacak. Önemli olan 15 Temmuz’da sokakta olan insanların ruhunu diri tutabilmek ülke ve vatan söz konusu olduğunda bir araya gelebilmek.” dedi.

 

DERDİMİZ MİLLETİ TEMSİL EDEBİLECEK İNSANLARLA YOL YÜRÜMEK

Sermin Balık,”Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapan bir grup ta var karşımızda. Tabi bu guruplarda ittifaklar yapacaklar. Bizim için önemli olan o toplumun dokusuna uygun ili temsil edebilecek Belediye Başkanı olması. Gayemiz illerimizin dokularını bozmadan seçime gitmek ve orada gerçekten vatana Millete hayırlı belediye başkanları seçebilmek. Biliyorsunuz Devletin geleceğini dağdaki PKK’ya peşkeş çektikleri için fakir ve fukaranın yetimin hakkını dağdaki PKK’lılara yedirdikleri için pek çok yere kayyum atadık. Bizim tek derdimiz Milleti temsil edebilecek insanlarla yol yürümek. Bu seçim 24 Haziran seçimlerinden çok daha önemli çünkü bir illin vekâletini veriyorsunuz. Bütün şehrin yönetimini veriyorsunuz. Milletvekilliği seçiminden çok daha önemli bir seçim. Yetimin hakkını teslim ediyorsunuz. Bizim asıl alanlarımız Belediyecilik dolayısıyla Belediyede fakirin hakkını başka birine teslim ederseniz, PKK lıya teslim ederseniz insanlar Devlete Millete düşman oluyorlar. Türkiye de 81 il bizim için kıymetli ama Sayın Cumhurbaşkanımız da söyledi eğer teröre bulaşmış ve yakınlık gösterenler olursa biz yine halkımızın milletimizin için kayyum atamaktan çekinmeyiz. “ dedi.

 

ŞEHİRLERİN DOKUSUNU BOZMAYACAK İNSANLARLA YOL YÜRÜMEK İSTİYORUZ

Ak Partinin şehirler üzerinden pazarlık yapmadığını belirten Balık,” Önemli olan vatanın ve milletin bekasıdır.Biz şehirler üzerinden pazarlık yapmıyoruz . Bazen Medya üzerinden yanlış anlaşılıyor üç şehri verdi beş şehri aldı diye. Kesinlikle böyle bir şey yok. Biz halkımızın ve şehirlerimiz üzerinden pazarlık yapmıyoruz. Buna da izin vermeyiz.’’