BALIK: 'GÜRSEL EROL, PARTİSİ TARAFINDAN KABUL GÖRMEYEN BİRİ'

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, CHP Milletvekili Gürsel Erol'u suçlayarak, 'Türkiye'de kabul görmeyen partisi tarafından kabul görmeyen, Elazığ'da seçilmeyeceği düşünülerek gönderilen bir insan. İttifak olmasaydı,Elazığ da seçilemeyecek bir insan. Şimdi gelip benim şehrimin kodları ve genetiği ile oynamaya hakkı yok' diye konuştu.

BALIK: 'GÜRSEL EROL, PARTİSİ TARAFINDAN KABUL GÖRMEYEN BİRİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin genetiği ile oynamaya çalışıyorlar. Şehrin en önemli özelliği huzuru ve birbirine bağlılığıdır. Hiç olmamış bir şeyi olmuş gibi lanse etmek siyasi ahlaka yakışmaz diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, "Özel İdareye alımlarda Milletvekilleri kendi aralarında karar vermişler konuşulmuş bölüşülmüş gibi algı yaratmak herkese haksızlık, Ak Parti'ye haksızlık. Bunun üzerinden Ak Parti'ye vurmak ile ucuz siyasettir.” dedi.

BENİM İNSANIM 15 TEMMUZ’DA SOKAĞA ÇIKAR

Sermin Balık, ” Özel İdareye  iş ilanında askıya çıkıldığı andan itibaren kura ile olacağı belli. Arkasından Gürsel Erol “Eylem yaparım” diye açıklama yapıyor. Bunun neresinde iyi niyet ararsınız. Biz “Böyle bir şey yok dememize rağmen” nasıl iyi niyet ararsınız. Yürüyüş yaparım eylem yaparım demek ne kadar doğru bir anlayış. Bu şehrin genetiğine aykırı. Elazığlı yalnızca 15 Temmuzlar da sokaklara çıkar başka zaman devletine başkaldırmaz. Kimse bu şehre başka bir model biçmeye kalkmasın. Kendi kafalarındaki gibi bir şehir oluşturmaya kalkmak yanlıştır. Kimse, ucuz siyaset yapmaya kimse kalkmasın. Burada hatalar vardır bunla ilgili soruşturma açıldı ona göre idari tahkikatlar yapılacak. Müdürler ile ilgili soruşturma açıldı gereken yapılacak. Birileri siyasi kahramanlık yapmaya çalışıyor.” diye konuştu.

CHP ZİHNİYETİ BU

Özel idareye işe alımın kura çekim üzerinden yapılacağına dikkat çeken Balık, “Noter üzerinden alım yapılacaksa nasıl haksızlık yapılsın, CHP zihniyeti bu. Amaçları insanları birbirine kırdırmak birbirine böldürmek.Zihniyetini  Elazığ’ın genlerine sokmak istiyorlar buna izin vermeyeceğiz. Bu benim şehrim için doğru bir yaklaşım değildir. Şehir buna izin vermeyecektir.” dedi.

ŞEHRİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Elazığ için verilen önergelerin sıkça konuşulduğuna işaret eden Balık, “Biz iktidar Milletvekilleri bakanlar ile şehrin her türlü sorununu konuşuyoruz zaten. Elazığ kamu alananda en büyük yatırımları alan şehirler arasında. İlin sorunlarını ben zaten biliyorum. Ben bu sorunları bakanlara ve Cumhurbaşkanına iletiyor ve çözüm yollarını birlikte arıyoruz. Sorunları çözdükten sonra dile getiriyoruz. Aziz bir şehir üzerinden kimse ucuz kahramanlık yapmaya çalışmasın. Kurumlarımızda vatandaşa karşı kim hata yaparsa bunun hesabını sorarız.” dedi.