BAKIN DA GÖRÜN

BAKIN DA GÖRÜN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyu biliyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri İzmir İl Sekreteri ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga, Başkan Erdoğan'a sosyal medya hesabında değil bir bayana, hiçbir insan evladına yakışmayacak seviyesizlikte hakaretler etmiş ve küfürler savurmuş.

Tabi konu yargıya taşındı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarette bulunduğunun ortaya çıkması üzerine Başkan Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, Koyurga hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Süreç devam ediyor.

Şimdi olayın bir başka yönüne bakalım. Hani birileri sırf görünür olmak ve ben de varım demek için Erdoğan’ın paylaşımlarını yeniden paylaşma yarışında olan tipler vardır ya.  Kendilerinin halk nezdindeki karşılığını hiç düşünmeden, yaptığı paylaşımın kendisine zaten bir faydası yok da sırf kendinden dolayı Başkan Erdoğan’a faydası mı zararı mı olur gibi bir endişeyi taşımaya ya da kestiremeyen aklı evveller var ya…

İşte bu olayda da işgüzarlıklarını konuşturmuşlar. Olayı kınamışlar. Buraya kadar doğru. Ama göze girecek ve ulufe kapacaklar ya, bununla da kalmamış, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri İzmir İl Sekreteri ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga’nın o çirkin ve edepsiz paylaşımı aynen resmedip yeniden paylaşmışlar kendi hesaplarında…

Bu eylemleri ile Dila Koyurga’nın ulaşamadığı ya da ulaştıramadığı diğer kesimlere de bu akıllı Ak Partililer, ulaştırmış olduklarının farkına varamayacak kadar paylaşım delisi ve bağımlısı olduklarının farkında bile değiller anlaşılan.

Sıkı durun;

Peki, size desek ki bunu yapanlardan biri de Ak Parti milletvekili inanır mısınız? İnanın…

Peki, desek ki bunu yapan ilimiz milletvekillerinden biri inanır mısınız? İnanın.

İnanmazsanız bakın da görün… Tabi bu yazıdan sonra apar topar kaldırmamışlarsa… Ama merak etmeyin bizde ekran görüntüleri mevcut.