BAKANDAN 'SOYLU' EYLEMLER

BAKANDAN 'SOYLU' EYLEMLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde ülke genelinde ve olağanüstü hal ve sokağa çıkma yasağı beklentisinin oluştuğunu gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tartışmalara son noktayı koydu ve "Elimizde sokağa çıkma yasağından önce alınabilecek tedbirler var. Herkes kendi olağanüstü sürecini ilan ederse bu konuda daha üst bir tedbir almaya gerek olmayacak. Süreç hızlı yayılır, başka bir noktaya giderse farklı tedbirler almak gündemdedir.” diyerek süreci halkın uyarılara uyup uymamasının belirleyeceğini açıkladı.

Bu süreçte şehirlerarası yolcu otobüslerinde yolcu sayısının  yüzde 83 düştüğünü, şehir içi trafik yoğunluğunda yüzde 65’lere kadar gerilediğini belirten Bakan Soylu, son bir haftada sosyal medyada provakatif paylaşım yapan 1.748 hesap tespit ettiklerini be bunların yüzde 65'i terör örgütlerine müzahir provakatif paylaşım yapan 410 kişi gözaltına alındığını belirmesi yüreklere su serpti.

Tüm dünyayı kırıp geçiren böylesine salgın bir virüsle yapılan mücadeleyi küçümseyen, bu konuda geceli gündüzlü çalışmalar yaparak halkımızın en az zayiatla kurtulması için gayret gösteren personel ile bakan ve ülke yöneticilerine siyasi amaçlı ve yıpratıcı paylaşımlar yapan kansızlar ve soysuzlara, Bakan Soylu tarafından uygulanan yaptırımlar kamuoyundan da takdir topladı.

Özellikle yaşlılarımızla alay eden, onları mizah konusu ederek duygu durumlarından istifade eden kötü niyetli ve sorumsuz kişilere uygulanan cezalara da destek veren Soylu, bu davranışları ile yine gönüllere girmeyi başardı.