BAKAN YARDIMCISI HASAN ALİ ÇİÇEK'DEN BAŞKAN YANILMAZ'A ZİYARET

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Doğu Anadolu Bölge Toplantısına katılmak üzere Elazığ'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek, Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindekiler, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

BAKAN YARDIMCISI HASAN  ALİ ÇİÇEK'DEN BAŞKAN YANILMAZ'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da çok iyi vakit geçirdiğini söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek, yapmış olduğu açıklamada Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile çok iyi dostluklarının olduğunu bu yüzden de Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etmek istediğini belirtti.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek;”Ben Başkan Mücahit Yanılmaz’ın  Ankara'daki faaliyetlerini çok iyi biliyorum. Elazığ için başarılı bir çabası var. Ben Elazığ’da bir hareketlilik, canlılık gördüm ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. O yüzden emeklerinden dolayı Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a çok teşekkür ederim. Tabi vatandaş memnuniyeti esastır. Bugün Elazığ Belediyesine uğramamdaki sebeplerden bir tanesi de başkanımızın hizmet yaptığı, hakla gördüğüm ilişkinin bir teşekkürüdür. Çünkü “Gün doğduğun da hizmet günü doğuyor” diye bakışı burada yaşayan her insanın bir beklentisini doğuruyor. Dolayısıyla bu beklentiye en yüksek mertebe de karşılık veren hizmet eden bütün insanlara Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

 “Kadim bir dostluğumuz var. Yıllarca Türkiye'ye büyük emek vermiş teknik konularda çalışmalar yapmış olan bir büyüğümüz, bir ağabeyimiz.” diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti.”3 dönem yapmış olduğu Milletvekilliği görevinde bir çok önemli çalışmalar yapmıştır. Şimdiki Bakan Yardımcılığı görevinde de Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli projelere imza atıyorlar. Biz  ihtiyaç  duyduğumuz her anda kapılarının bizlere sonuna kadar açık olduğunu biliyoruz ve birlikte çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu da Türkiye'nin, Elazığ'ın menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Ben ziyaretlerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek’e çok teşekkür ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

Daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek’e  el yapımı bir halı hediye etti.