BAKAN KURUM ELAZIĞ'A GELİYOR

4-6 Ekim tarihlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Kızılcahamam da yapılan istişare kampında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen ilimiz milletvekilleri  şehrimizde devam eden yatırımlar ve projelerle ilgili olarak Elazığ'a davet etti.

BAKAN KURUM ELAZIĞ'A GELİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekillerinin bu davetini kırmayan Bakan Kurum,  çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla 11 Ekim Cuma günü Elazığ’a gelecek.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve Bakan Kurum’un davetlerine icabetlerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Bulut “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın  Murat Kurum’un Elazığ programı yoğun olacağını” ifade ederek şöyle konuştu: “Elazığ’ın çözüm bekleyen konularını Sayın  Bakanımıza yerinde sunacağız. Sayın  Bakanımıza sunulmak üzere Elazığ Belediye Başkanımız  Şahin Şerifoğulları kapsamlı bir çalışma hazırladı ve bu bağlamda Belediyemizin projelerinin hayata geçirilmesi için kendilerinin desteğini isteyeceğiz.

BAKAN KURUM’DAN YARDIM İSTEYECEĞİZ

Açıklamasında “Yakından ilgilendiğimiz proje ve çalışmaların son durumlarını, gerekli yardım ve destekleri  Bakanımız ile konuşacağız ”diyen AK Parti MKYK Üyesi Bulut, gündemimiz de şu başlıklar olacak:

*Eğitim Araştırma Hastanesi  kampüsünün devri

* Maden ilçemizin durumu

* Türkiye’de ilk olacak İpekyolu Projesinin tamamlanması.

* Millet Bahçesinin son durumu

* Kentsel dönüşüm projeleri” dedi.