BAHŞİ:'CHP GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞTİR'

Erol KARA/Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Mevcut iktidarın peşinden giden öğretmen varsa, kimse kusura bakmasın ben ona öğretmen demem' sözlerine sert tepki gösterdi.

BAHŞİ:'CHP GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞTİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu üslubun Ana muhalefet partisinin liderine yakışmadığını söyleyen Bahşi,” Bu faşizanca bir açıklamadır. Bu bir dayatmadır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun öğretmen camiasından özür dilemesini bekliyoruz. “dedi. 

 

Bir genel başkanın öğretmenler gününde öğretmenlerin inanışı ve siyasi düşüncesine göre skandal açıklama yapmasının büyük bir talihsizlik olduğunu söyleyen Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi,“Biz bunu şiddetle kınıyoruz. Kılıçdaroğlu gibi düşünmeyen öğretmenlerin aşağılanması CHP’nin gerçek yüzünü göstermiştir. Arkadaşlarımız farklı düşüncede olabilir ama bu şekilde hem de öğretmenler gününde talihsiz açıklama yapması bizi üzmüştür. Öğretmen katilleri ile değil bizim öğretmenlerimiz istiklal ve istikbal mücadelesi verenleri her zaman desteklemiştir. Bu üslup Ana muhalefet partisinin liderine yakışmadı. Demek ki iktidara gelseler öğretmenleri fişleyecekler, CHP’li olmayanları ihraç edecekler. Bizim beklediğimiz Kılıçdaroğlu çıkışı oldu.” dedi. 

 

TAHRİK EDİCİ İFADELER 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Camia olarak çok üzgün olduklarına dikkat çekerek,” Biz öğretmenlerden özür dilenmesini bekliyoruz, Öğretmenlerin iradelerini yargılayan kutuplaştırıcı tahrik edici bu ifadeleri biz şiddetle kınıyoruz.  Bu faşizanca bir açıklama. Bu bir dayatmadır farklı düşüncede arkadaşımız var. Şu an öğretmenlerde büyük bir tepki ve öfke var. Kılıçdaroğlu’nun öğretmenlerden özür dilemesi gerekir.” dedi.