BAHÇEŞEHİR KOLEJİ, SATRANÇTA GURUR TABLOSU OLUŞTURDU

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği tarafından 18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde Elazığ Gençlik Merkezi Konferans Salonunda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ, SATRANÇTA GURUR TABLOSU OLUŞTURDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sporcular; Anaokulları, 7-8-9-10-11-12-13 Yaş ve Açık kategori olmak üzere toplam 9 kategoride yarıştılar. İlk beş dereceyi elde eden sporcular ödüllendirildi. Satranç Turnuvasında  birçok kategoride Bahçeşehir Koleji zirvede yer aldı;

7 Yaş Kategorisinde Ömer Eymen TAŞ, Elazığ üçüncüsü oldu.

7 Yaş Kategorisinde Aydın Berk GÜNDÜZ, Elazığ beşincisi oldu.

9 Yaş Kategorisinde Kübra Yıldız, Elazığ birincisi oldu.

9 Yaş Kategorisinde Yekta ÇELİK Elazığ beşincisi oldu.

10 Yaş kategorisinde Mehmet Faik TELLİ, Elazığ beşincisi oldu.

11 Yaş Kategorisinde Uğur ALYAKUT, Elazığ üçüncüsü oldu.

12 Yaş Kategorisinde Berkay YEĞEN, Elazığ ikincisi oldu.

Açık Kategoride Ahmet Burak GÜRSU, Elazığ ikincisi oldu.

Elazığ Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Başak Meral Gündüz yaptığı açıklamada ''2018-2019 Eğitim öğretim döneminde ilimizdeki satrancı geliştirmek amacıyla TSF Elazığ İl Temsilciliğinin düzenlediği bütün turnuvalara destek vererek resmi sponsorluk yapan Bahçeşehir Koleji, bu dönemde ödüllü özel bir de turnuva düzenledi. Sadece bu dönem içerisinde 80 lisanslı satranç sporcusunun aktif olarak turnuvalara katılabilmesini sağladı.Turnuvaya katılan ve dereceye giren bütün sporcuları tebrik eder, Bahçeşehir Koleji Satranç Öğretmenimiz Oğuzhan DENİZ'e teşekkür ederiz'' dedi.

Bahçeşehir Koleji Satranç Öğretmeni Oğuzhan DENİZ, gelen başarıların ardından yaptığı açıklamada: “Satranç bir analiz sanatı, satranç tahtası da insan zihninin jimnastik salonudur. Düşünen, sorgulayan, hayatta hep bir adım sonrasını düşünen bireyler yetiştirmek için yola çıkan Bahçeşehir Koleji öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı bizim doğru yolda olduğumuzu bir kere daha gösterdi. Ben bu başarıları elde eden  öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.