BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ELAZIĞ'DA ANADOLU LİSESİ VE FEN LİSESİ AÇIYOR

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Türkiye'nin dört bir yanındaki kampüsleriyle kaliteli eğitimi ülkemizin dört bir yanına taşıyan Bahçeşehir Koleji, 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında ilköğretim kampüsüne ek olarak Elazığ'da Anadolu ve Fen Lisesi açıyor.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ELAZIĞ'DA ANADOLU LİSESİ VE FEN LİSESİ AÇIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde anaokulundan liseye uyguladığı STEM+A, Master 6, Kişiye Özgü Öğretim, kodlama ve robotik gibi eğitim model ve uygulamalarıyla öğrencilerine 21. yüzyıl becerilerini kazandıran Bahçeşehir Koleji, “Kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” ilkesiyle eğitim yatırımlarına devam ediyor. Eğitim yatırımları kapsamında Elazığ’daki mevcut kampüsüne ek olarak açılacak Bahçeşehir Koleji Elazığ Anadolu ve Fen Lisesi yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açıyor.

2018 – 2019 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak Bahçeşehir Koleji Elazığ Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde öğrenciler; STEM+A Merkezi, tam donanımlı robotik, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları ile Bahçeşehir Kolejinin yenilikçi lise eğitimi ve ayrıcalıklı eğitim ortamıyla buluşacak.

Bahçeşehir Koleji Elazığ Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Okula Kabul Sınavı, 3 Temmuz 2018 tarihinde 8’inci ve 9’uncu sınıf öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenecek.