Bahçelievler Ortaokulunun En Anlamlı Etkinliği

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında Elazığ Bahçelievler Ortaokulu belki de bu eğitim ve öğretim yılının en anlamlı etkinliğine imza attı.

Bahçelievler Ortaokulunun En Anlamlı Etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul öğrencileri karınca kararınca ihtiyaç sahiplerine erzak topladı ve toplanan bu gıda malzemelerini belirlenen adreslere teslim ettiler.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve “Gıda malzemelerinin toplanması,paketlenmesi dağıtım aşamasına kadar okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin büyük bir özveriyle hareket ettiğini” belirten Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Murat Kaya “Destek sağlayan tüm öğrencilerimize ve onların değerli velileriyle, öğretmenlerimize ve çalışan personelinimize bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ADRESLERİ İHH BELİRLEDİ

Bahçelievler Ortaokulu Müdür Yardımcısı Çilem Eda Topal’da yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bu anlamlı proje kapsamında İHH tarafından belirlenen ve şehrin farklı mahallelerinde ikamet eden yaklaşık 50 ailemize Ramazan ayında öğrencilerimizle kapsamlı bir yardım paketi hazırladık. Rabbim sadece bu ayda değil, yılın diğer aylarında da onlara yardımcı olmamıza vesile olsun. Özellikle Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selma Orhan’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum, gerçekten kendisi ve öğrencileri yoğun bir gayret gösterdi. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.