Bağlar'a spor tesisi var, Elazığ'a saha yok!

Geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret eden Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ilçeye spor tesisi müjdesi aldı

Bağlar'a spor tesisi var, Elazığ'a saha yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Başkan Beyoğlu, ”Bağlar’ımızın gençlerine ve çocuklarına bu müjdeyi veren sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Bağlar ilçesi’nin spor ve gençlik ile ilgili durumu ve sorunları hakkında bilgi veren Başkan Beyoğlu, Bakan Kasapoğlu’ndan tesisleşme konusunda önemli bir söz aldı. 

Bağlar ilçe Belediyespor Kulübü Başkanı Haşim Merdoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede Bakan Kasaoğlu, Diyarbakır’ın ve Bağlar’ın spordaki potansiyelini bildiklerini dile getirerek çok amaçlı spor tesisi kazandıracaklarını söyledi. 

ELAZIĞ HALEN SAHA BEKLİYOR!

Geçtiğimiz günlerde bakan Kasapoğlu’nu ziyaret eden Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ, saha konusunda yaşanan problemleri iletmelerine rağmen aradan geçen sürede halen somut bir adım gelmedi. 1 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesi 2 profesyonel takımımız iç saha maçlarını nerede oynayacak sorusu halen daha  cevabını bulamadı.