B. Kovancılarspor transferlerle büyülüyor!

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde şampiyonluk yarışından son haftalarda kopan Birevim Kovancılarspor, bu sezon çıtayı yükseğe koydu

B. Kovancılarspor transferlerle büyülüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin köklü ekiplerinden Birevim Kovancılarspor şampiyonluk için yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz sezon Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyonluk yarışından son haftalarda kopan Birevim Kovancılarspor, bu sezon işi bir hayli sıkı tutuyor.

Teknik Sorumluluk koltuğuna amatör liglerin şampiyon hocası Oktay Belli’yi getirdikten sonra dış transferde atağa geçen Bordo-Mavililer, Denizli amatörünün gol kralı Ufuk Özseçen ile her konuda anlaşma sağladı.

3 SEZONDA 120 GOLÜ VAR!

Denizli Belediyespor, Denizligücüspor, Acıpayam Belediyespor, Kurtuluşspor, Sarayköyspor, İnegöl Gençlergücüspor, Malkara Belediyespor, Serinhisarspor, İnclipınarkentsapor Eşme Belediyespsor ve son olarak da Sarayköy 1926 Formalarını giyen ve son 3 sezonda 120’nin üzerinde gol atan,  Ufuk Özseçen BİREVİM Kovancılarspor ile anlaştığını Denizli’de yayın yapan denizlidogruhaber.com’a açıkladı.

Bir haftalık görüşme sonrasında anlaşmaya varan Neymar lakaplı Ufuk Özseçen anlaşmadan dolayı mutlu olduğunu her zaman olduğu gibi elinden gelenin fazlasını yapmak için çalışıp daha iyi yerlere gelmek için çaba göstereceğini ifaden ederek “Her zaman olduğu gibi hedefi olan bir takımda görev yapmak en büyük isteğimdi.  Yeni sezonda da bu başarımı devam ettirerek gollerimi atmaya devam etmek istiyorum. Bunun için hedefi olan anlaşabileceğim bir takıma geldim yönetim taraftar  teknik heyet olarak , herkes şampiyonluk için kitlenmiş durumda. Kovancılarspor’un şampiyon olması için elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah yeni takımımda çok başarılı olarak Denizli’yi de en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.

BOMBALAR BİR BİR PATLADI

Bordo-Mavili takım Kahramanmaraş amatöründen ön libero Ali Tasmacı, sol bek Muhammed Yılmaz, Trabzon Maçkaspor’dan orta saha Gürhan Kayar, Ağrı Patnosspor’dan stoper Enes İlhan, Kırıkhanspor’dan profesyonel kaleci Turgut Karacak, Bingöl Karlıova Yıldırımspor’dan orta saha Şahin Demir, Ankaragücü altyapısından yetişin ve orta saha Emre Koca ve Etimesgut Belediyespor’dan ön libero Çağlar Daysal ile her konuda mutabakat sağladı. Yeni sezon öncesi bir birinden flaş transferlere imza atan Birevim Kovancılarspor’da hedef Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımı şimdiden oluşturmak.