Aydın: 'Oyuncularımızın kilo problemi olabilir!'

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un genç oyuncuları yeni sezon çalışmalarını kendi tesislerinde yoğun tempoda sürdürüyorlar

Aydın: 'Oyuncularımızın kilo problemi olabilir!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

 

Teknik Direktör Levent Eriş’in hazırladığı programa göre çalışmalarını Antrenör İlhan Aydın yönetiminde sürdüren genç oyuncuların çalışmalarını 22 Mayıs’a kadar devam ettirecekleri bildirildi. Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Elazığspor Altyapı Antrenörü İlhan Aydın, genç oyuncuların uzun bir aranın ardından toplu olarak çalışmaya başladığını belirterek” Bilindiği gibi önce deprem ardından da virüs salgını nedeniyle sıkıntılı süreçler yaşadık. Takımımızın oyuncuları yaklaşık olarak 40 günlük bir aranın ardından çalışmalara başladılar. Bu çalışmalar sadece ilimizde bulunan oyuncuları kapsıyor. Genç oyuncularımız tesislerimiz de sosyal mesafeye ve diğer şartları uygulamak kaydıyla çalışıyorlar. Bu etap çalışmalarımız genellikle fizik kondisyon şeklinde oluyor.” dedi.

İlhan Aydın, Ramazan Bayramının ardından Teknik Direktör Levent Eriş ve ilimiz dışındaki oyuncuların da katılımı ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, Takımımız tam olarak tüm oyuncuların katılımı ile bayramın ardından çalışmalara başlayacak. Bu çalışmalarımızda amaç hem takımın önümüzdeki yıla hazırlanması hem de oyuncu grubumuzun bu süreç içinde yeniden bir araya gelerek takım ruhunu koruması. Virüs salgını ile mücadele kapsamında evlerinde olan oyuncularımızın ne kadar çalıştığını bilmiyoruz. Çünkü bu şartlarda çalışma imkânı da kısıtlı. Bundan dolayı oyuncularımızın kilo problemi olabilir. Bu çalışmalar ile bunu da gidereceğiz. Amacımız ve hedefimiz önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazır olmak.” şeklinde konuştu.