Aydın Ayaz: 'Eğitim Bizim İçin Çok Önemli'

Nisa Yılmaz/2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi üzerine Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz bir mesaj yayımladı.

Aydın Ayaz: 'Eğitim Bizim İçin Çok Önemli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, karne heyecanı yaşıyor. Karnelerini alacak öğrenciler, yoğun geçen dönemin ardından iki hafta dinlenme fırsatı bulacak.

Eğitim hayatlarına devam eden milyonlarca öğrenci, karnelerini alarak yarıyıl tatiline çıktı. 'Karne tatili' 'Şubat tatili' ve 'Sömestr tatili' gibi isimlerle de bilinen Yarıyıl Tatili boyunca öğrenciler, bolca dinlenme fırsatı bulacak. Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde yarıyılın tamamlanması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanımız Aydın Ayaz gelecek ışığımız, değerli öğrencilerimiz için şunları kaydetti: “Sevgili öğrenciler, umutla ve heyecanla başladığınız bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık gibi faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarılar hedefine ulaşabilir. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir. Beldemizdeki okullarımızın tamamına ulaşarak fiziki ihtiyaçlar başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi anlamında imkânlarımız ölçüsünde ciddi destek sağlıyoruz. Çünkü eğitim bizim için çok önemlidir ve bu nedenle desteklerimizi sürdüreceğiz. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle yoğun çaba sarf eden tüm eğitim camiasına, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken, başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.