AVRASYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI TOPLANTI

Avrasya Elazığlılar Derneği,Mustafa Turan Kürsübaşı ve Toplantı Salonunda 'Madde ve Teknoloji Bağımlılığı ve Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımız' konulu geniş kapsamlı bir söyleşi gerçekleştirdi.

AVRASYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI TOPLANTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Söyleşiye Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, öğretim görevlisi, spor yazarı ve yorumcusu Haldun Domaç, eski Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü, rekortmen atlet ve IAAF Türkiye Koordinatörü Necdet Ayaz katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu Söyleşide Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Genel Başkanı Faik İçmeli, Avrasya Elazığlılar Derneği Başkanı Abdullah Şekeroğlu ve yönetimine, böyle hassas bir konuda hemşehrilerimizi bir araya getirdikleri için teşekkür ederek söyleşiye konuşmacı olarak katılan konuklara Avrasya Elazığlılar Derneği adına plaket takdim etti.

Başkan Abdullah Şekeroğlu ise ben ve yönetim kurulum gerçek dernekçiliğin, sadece yemek, içmek ve eğlenmek değil, ülkenin geleceği ve bekası için sağlam ve zinde bir toplum için hizmet vermek olduğunu söyledi. Başkan Şekeroğlu; konuşmasında ayrıca dünya toplumlarının kanayan yarası olan başta madde ve Teknoloji Bağımlılığı gibi çok ciddi bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiklerini ve İstanbul gibi metropol bir kentte bu konuya Elazığlıların el atmasının gururunu yaşadıklarını söyleyerek konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür etti.