Av. İbrahim Gök Ortaokulu Türkiye Finalleri'nde

Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılan yarı finallerde, Av. İbrahim Gök Ortaokulu'nun da aralarında yer aldığı 16 takım Türkiye Finalleri'ne gitme hakkı kazandı

Av. İbrahim Gök Ortaokulu Türkiye Finalleri'nde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2017 - 2018 Okullar arası Hentbol Yıldızlar Yarı Final Müsabakaları 5-8 Mayıs 2018 tarihleri arasında ilimiz Yakup Kılıç Spor Salonu ve Atatürk Hentbol Spor Salonu’nda 8 kız ve 8 erkek takımı olmak üzere, 16 ilden 224 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarı Final Müsabakaları’nda ilimiz Av. İbrahim Gök Ortaokulu erkeklerde 1. olarak Türkiye Finalleri’ne adını yazdırdı. Kızlarda ise şampiyonluğa Antalya Mobil Ortaokulu ulaştı.

Turnuva sonrası spor servisimize değerlendirmelerde bulunan Av. İbrahim Gök Ortaokulu Antrenörü Fethi Aydın, “5-8 Mayıs 2018 tarihinde ilimizde oynanan Türkiye Yarı Final Yıldızlar Erkek müsabakalarında Erzincan grup merkezinde yenilgisiz olarak ilimizi Türkiye yarı finalinde temsil eden okulumuz Av. İbrahim Gök Ortaokulu Yıldız Erkek takımı, B grubunda karşılaştığı

Siirt takımı 27 – 8 ve Gaziantep ekibini 21-20 kazanarak B grubunda 2. oldu. Bugün A Grubu’nda yenilgisiz olan Van temsilcisi ile karşılaşmış ve Van temsilcisini 30-11 gibi farklı bir skorla yenerek Türkiye Finalleri’nde oynama hakkı kazanan 8 takımdan biri olmuştur” dedi.

 Aydın ayrıca, Türkiye Finalleri’nin tüm masraflarını karşılayacağını vadeden Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’ya teşekkür etti.