AV. ESRA SOYLU KADEM ÇALIŞMA GRUBU BAŞKANI OLDU

Elazığ'da 4,5 yılı aşkın bir süredir başarılı projelerde yer alan, gerek il merkezi, gerek ilçe ve köylerde kadınları bir araya getirerek başarılı çalışmalara imza atan Av. Esra Soylu, KADEM Vakfı'nın Türkiye'deki ilk kız öğrenci yurdunun Elazığ Temsilciliği olarak Elazığ'da açılmasını sağlamıştı.

AV. ESRA SOYLU KADEM ÇALIŞMA GRUBU BAŞKANI OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Soylu, başarılı çalışmalarının ardından KADEM Genel Merkez’inde İş Dünyası Temsilcileri Çalışma Grubu Başkanlığı görevine getirildi. KADEM Elazığ Temsilciliği görevi ise KADEM Elazığ Yürütme Kurulu Üyesi Sevim Yeniçeri’ye verildi.

SOYLU: KADINLARIMIZ İÇİN DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM

Doruk Medya Yönetim Kurulu Başkanı Av. Esra Soylu yeni görevi ile ilgili,  “4,5 yılı aşkın bir süre önce başlayan KADEM yolculuğuma KADEM Genel Merkez’de İş Dünyası temsilcilerinden oluşan çalışma grubunun başkanı olarak devam edeceğim. 2015’ten bu yana yürüttüğüm KADEM Elazığ Kurucu İl Temsilciliği görevini uzun bir süredir yol arkadaşlığı yaptığımız Yürütme Kurulu Üyemiz Sosyolog-Aile Danışmanı Sevim Yeniçeri kardeşim devam edecektir.  KADEM ailesinde ülkemiz için kadınlarımız için durmak yok, çalışmaya devam” dedi.