ASLAN YÜREKLİ DEPREMZEDE, HEM OKUYOR HEM ÇALIŞIYOR

Başak MERAL GÜNDÜZ/Özel Haber: Elazığ'ın Sivrice ilçesi  Gölbaşı Mahallesinde yaşayan Ramazan Anül çadırda yaşayan depremzedelerimizden. Lise öğrencisi Ramazan,hem okuyor hem de çalışıp ailesine bakıyor.

ASLAN YÜREKLİ DEPREMZEDE, HEM OKUYOR HEM ÇALIŞIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Depremden dolayı evlerinin ağır hasar gördüğünü ve çadırda kaldıklarını söyleyen Ramazan Anül “Evimiz ağır hasar aldı canımızı zor kurtardık şu anda çadırda kalıyoruz.Çalışıyorum aileme de ben bakıyorum.” dedi.

ÇADIRDA YAŞAM ZORLAŞIYOR

Hayat şartlarının gittikçe zorlaştığını söyleyen Ramazan Anül, “Asıl deprem şimdi başlıyor. Büyük deprem oldu ama yaşam mücadelesi yeni başladı.Bizler çadırlarlar da kalıyoruz ve çadırda yaşam zor. Medyada bahsedildiği gibi bir durum yok. Banyo problemimiz var,  duş alamıyoruz evimize de giremiyoruz.Burada çok fazla çadır var aynı sorunlar  onlarda da var. Ben bir hafta çadır almak için uğraştım. Sivrice’ye zamanında gereken yardım yapılmadı. Yapılan yardımların çoğunu ihtiyacı olmayanlar alıyor,  ihtiyacı olanlar alamıyor”dedi.

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUM

Lisede okuduğunu söyleyen Anül, en büyük hayalinin tiyatro bölümünü okumak olduğunu söyledi.

Anül,yaşadığı sıkıntıların kendini okula daha çok bağladığını belirterek,şunları iletti; Derslerim şu anda çok iyi.Hedefim önce liseyi bitirmek,ardından üniversite sınavına girmek ve hayalim olan tiyatro bölümünü kazanmak.” dedi.