ASKF Başkanları'ndan Elazığ'a ziyaret

Malatya, Erzurum ve Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanları Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür'ü ziyaret ederek, Amatör Spor Evi'ni gezdi

ASKF Başkanları'ndan Elazığ'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilen ve güven tazeleyen Mustafa Gür ve yeni yönetim kuruluna Malatya, Erzurum, Şanlıurfa ASKF Başkanları tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. İlimizde faaliyete geçen ve spor taban birliklerini bir çatı altında toplayan Amatör Spor Evi'ni gezen ve incelemelerde bulunan heyet daha sonra güven tazeleyen Başkan Mustafa Gür ve yönetimini tebrik etti.

Ziyarette Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Çodur, Erzurum ASKF Başkan yardımcısı Suat Hayri Güneş, Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Şanlıurfa ASKF Genel Sekreteri Adnan Yükselir yer aldı.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi de Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür'ü ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

Yapılan Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildiren Elazığ ASKF Başkanı Gür, yönetimi ve kulüpler adına teşekkürlerini sundu.