Arslan: 'Transfer tahtasını...?

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, gündemin 1. maddesi olan Elazığspor hakkında, Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalar yaptı

Arslan: 'Transfer tahtasını...?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’deki geleceği henüz daha netleşmeye 52 yıllık koca çınar Elazığspor hakkında, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Hakimiyet Gazetesi’ne önemli açıklamalar yaptı. Kaynaklara ulaşmakta ciddi sıkıntılar yaşadıklarına vurgu yapan Arslan, “şehre vereceğimiz en büyük kazanç Elazığspor’un yeniden sahiplenmesi olacaktır” dedi.

Zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Asilhan Arslan, transfer tahtası hakkındaki bugüne kadar yapılan en somut açıklamayı yaptı.

“MİSYONUMUZUN GEREĞİNİ YAPIYORUZ”

Ailece Elazığspor’un yanında hep olduklarını kendisinin de o misyonu sürdürmeye çalıştığını söyleyen Asilhan Arslan, “ETSO da her dönemde kulübe destek verenlerden oldu. Onlarda ciddi misyonlar üstlendi. Bizde misyonumuzun gereğini yapıyoruz. Şehrimizi her alanda marka değerlerine sahip çıkma adına zor bir süreçten geçiyoruz” dedi.

“KAYNAKLARA ULAŞMAKTA CİDDİ SIKINTILAR YAŞIYORUZ”

Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü;

“İrfan Yumakgil dönemi ekonomik daralma ve dış baskıların çok yoğunluğunun arttığı piyasanın ciddi olumsuzluklar yaşadığı bir dönem. İş dünyasından gerekli desteği alamadı. Sabahattin Devecioğlu kayyum da. Biz sık, sık görüşmeler yapıyoruz bunun basına yansımanı istemiyoruz. Var gücümüzle mücadele devam ediyor risk alacak gerçekten arkadaşlarımıza görüşmelerimiz var Bunlar olumla yönde. Hiçbir sorun yok. Kaynak aktarımında Sayın Valimizin sponsorlukla alakalı görüşmeleri var. Onlar ciddi olumlu yönde, biz transfer tahtasını açma yönünde planlamalarımızı yapıyoruz. Tüm görüşmelerim o yönde yönetimi de o yönde inşa ediyoruz. Transfer tahtasını açıp transfer yapıp bu kulübün ligde en iyi şekilde kendini ifade edip en iyi noktada ligi tamamlaması adına planlama yapıyoruz. 31 Ocak’a kadar tahtayı açmaya çalışıyoruz. Ama kaynaklara ulaşmakta ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bizim Elazığ‘a vereceğimiz en büyük kazanç şehrin tekrar bu kulübe sahiplenmesi olacaktır, Kulübüne, yönetimine güvenmesi olacaktır. Eğer şehir kulübüne sahiplenirse zaten şehir eski dinamikleriyle birlikte Elazığspor’u yaşatacaktır. Ona da inancımız tam” ifadelerini kullandı.