Arslan'dan taraftarı umutlandıran açıklama!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, katıldığı canlı yayın programında bu hafta tek konularının Elazığspor olacağını söyledi

Arslan'dan taraftarı umutlandıran açıklama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Uzun süredir sıkıntıların aşılamadığı Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, beklenen sevindirici haberler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’dan geldi.

Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu Gündem programında açıklamalarda bulunan ETSO Başkanı Asilhan Arslan, an itibariyle şehri kenetlenmeye davet ederek, “bu haftayı Elazığspor’u kurtarma haftası olarak ilan edelim” dedi. Kendilerinin oluşturduğu kaynaklarla birlikte taraftarlarında Valilik hesabına güçleri yettikçe destek olmalarını isteyen Arslan, herkesi el birliğiyle Elazığspor’u bu durumdan kurtarmaya davet etti.

“8 HOLDİNGLE GÖRÜŞTÜK”

Asilhan Arslan konuşmasında; “Elazığspor’suz bir Elazığ asla düşünülemez. Bu şehirde fabrikaların bacaları tütüyorsa Elazığspor sayesindedir. Elazığspor bu şehrin olmazsa olmazıdır. Herkes üzerine düşen görevi yapmak zorundadır. 8 holdingle görüşmelerimiz oldu, randevular alındı. Ziyaret edilecek ve adım atılacak. Şehirde bu haftaki tek konumuz Elazığspor olacak. Taraftarlarımız da üzerine düşeni yapsın. Elazığ Valiliği Elazığspor yardım hesabına güçleri yettiğince bağış yapsınlar. El birliğiyle Elazığsporumuz’u bu hafta kurtaralım.”