ARSLAN'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan ile Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Başkanı Mahmut Çelikkuş beraberindeki heyet ile Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.

ARSLAN'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ELAZIĞ’A BİRLİK VE BERABERLİKLE HİZMET EDECEĞİZ

KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan, KOSGEB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Öğüt, KOSGEB Elazığ İl Müdürü Şaban Yaşa, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikkuş, ESDER İl Temsilcisi Ahmet Demir ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan gösterilen ilgiye teşekkür etti.

KOSGEB’in iş dünyasına sunduğu hizmet ve desteklerin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Arslan, “Başka küçük işletmeler olmak üzere, KOBİ statüsündeki işletmelerin özellikle son dönemlerde makine ve teçhizat ile işletme kredisi noktasında KOSGEB tarafından desteklenmesi iş dünyası için çok önemli bir hizmet olmuştur. 2018 yılı içerisinde yeni bir yapılanma ile iş dünyasına yönelik destek mekanizmalarının da yenilenecek olması işletmelerin bugün çok önemli beklentileri arasındadır. Ben bu vesile ile girişimleriniz ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. İş dünyamıza ve ilimize hep birlikte el ele vererek bu hizmetleri gerçekleştireceğiz. Oda olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Arslan, ESDER Başkanı ve İl Temsilcisine de teşekkür ederek, “KOBİ kardeşliği” gibi önemli bir faaliyeti KOSGEB ile birlikte ilimizde gerçekleştirmiş olmanız vesilesiyle sizlere teşekkür ediyor, bundan sonraki süreç içerisinde inşallah sizlerle iş dünyamıza çok daha iyi hizmetler vermek istediğimizi ifade etmek istiyorum. Nazik ziyaretiniz ve temennileriniz için teşekkür ediyor, ben de sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

ELAZIĞ’A BİRLİK VE BERABERLİKLE HİZMET EDECEĞİZ

KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan da Başkan Arslan’a ve tüm yönetim organlarına seçilen iş dünyası temsilcilerine başarılar dileyerek, “Sayın Başkanım kısa bir süre önce Elazığ TSO organ seçimleri yapıldı. Bu seçimlerde iş dünyamızın teveccühü ile yeni dönemde Elazığ TSO bayrağını taşıma sorumluluğu sizlere verildi. Ben öncelikle bu yeni dönemin Elazığ iş dünyasına ve sizlere hayırlar getirmesini diliyorum.

KOSGEB olarak en büyük çözüm ortaklarımızdan biri şüphesiz ki Ticaret ve Sanayi Odalarıdır. İş dünyamızın çatı örgütü olan Odalarla kurumumuz et ve tırnak gibidir. 2018 yılı içerisinde inşallah çok daha aktif ve iş dünyasının en fazla ihtiyaç duymuş olduğu destek mekanizmalarını devreye sokacağız. ESDER ile birlikte bugün Elazığ’da ‘KOBİ Kardeşliği’ etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu tür etkinliklerle aslında iş dünyamızın da talep ve beklentilerini alıyor ve buna göre yol haritamızı oluşturuyoruz. KOBİ gelişim destek programı olan 300 Bin TL geri ödemesiz, 700 bin lira geri ödemeli olan desteğimizi sektörel ve bölgesel incelemelerimizin ardından 2018 yılı içerisinde sunacağız. İnşallah bu desteklerle iş dünyasına çok önemli katkıları hep birlikte sunacağız” ifadelerinde bulundu.

ESDER Başkanı Mahmut Çelikkuş’ta Başkan Arslan’a başarılar dileyerek, iş dünyasının Elazığ’da programa gösterdiği ilgi için teşekkür etti.(Bülten Haber)