ARDIÇOĞLU, VEFATININ 37. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Elazığ'ın yetiştirdiği değerli isimlerden eğitimci, gazeteci, hukukçu ve siyasetçi Nurettin Ardıçoğlu, vefatının 37. yıl dönümünde düzenlenen programla anıldı.

ARDIÇOĞLU, VEFATININ 37. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın tarih ve turizmi başta olmak üzere gelişimine ve tanıtımına önemli katkılar sağlayan, 1961-1969 yılları arasında Elazığ Milletvekili seçilen, ayrıca Turizm ve Tanıtma Bakanlığı görevinde de bulunan Ardıçoğlu, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Turizm ve Otelcilik Lisesi tarafından vefat yıl dönümünde anıldı.

Elazığ Belediyesi Musiki Konservatuvarı Salonunda düzenlenen anma programında, İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Özden Özen, Fırat Üniversitesi Tarih Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Yavuz Haykır, Şair ve Yazar Zekai Bican ve merhum Ardıçoğlu’nun kız kardeşi Ülker Ardıçoğlu birer konuşma yaptılar.

Ardıçoğlu’nun kız kardeşi Ülker Ardıçoğlu yaptığı konuşmada programının düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, merhum Nurettin Ardıçoğlu’nun yaşamı ve yaptığı çalışmalar hakkında paylaşımlarda bulundu.

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Konservatuvar Şefi Naci Sönmez ve ekibi tarafından Harput musikisinden örneklerin yer aldığı mini bir konser verildi.