Ara transfer 4 Ocak'ta başlıyor

Takımlar eksik gördükleri mevkilere gerekli takviyeleri bu tarihten itibaren yapabilecek. Elazığspor'da ise büyük belirsizlik devam ediyor

Ara transfer 4 Ocak'ta başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun belirlediği Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri’nde “Ara Transfer Dönemi” olarak da bilinen 2. Transfer ve Tescîl Dönemi 4 Ocak Cumartesi günü başlayacak. 17 Haziran 2019 Tarihi’nde resmen başlayan 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 2 Eylül 2019 Pazartesi günü mesai saati bitiminde son bulmuştu. Liglerde ilk yarı mücadelelerinin sona ermesinin ardından, takımlar kadrolarındaki eksik mevkilere ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte gerekli takviyeleri yapabilecekler.

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre, “Ara Transfer Dönemi” olarak da adlandırılan 2. Transfer ve Tescil Dönemi, 4 Ocak Cumartesi başlayacak ve 31 Ocak Cuma günü sona erecek.

ELAZIĞSPOR’A 4 MİLYON TL LAZIM

Ligin ilk yarısını 15 puanla 15.sırada tamamlayan temsilcimiz Birevim Elazığspor’da, gözler transfer tahtasının açılmasına çevrilmiş durumda. Sezon öncesi transfer tahtası kapalı olan ve sezona geçen sezondan kalan futbolcular ile alt yapıdan takviye edilen oyuncularla başlayan bordo-beyazlı temsilcimiz Birevim Elazığspor’da belirsizlik devam ediyor. 17 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik alıp, 9 kez de sahadan mağlubiyetle ayrılan ve ilk devreyi düşme hattının 1 puan tamamlayarak, küme düşme korkusunu iyiden iyiye yaşamaya başlayan Birevim Elazığspor’da transfer tahtasının açılması Birevim, Kolin ve Eti Krom Şirketleri’yle yapılacak görüşmelere bağlı. Bu kurumlardan gelecek sıcak parayla transfer tahtası konusunda adım atması beklenen Selçuk Öztürk yönetiminin yaklaşık 4 Milyon TL nakite ihtiyacı olduğu bilgisine ulaşıldı.