Ara dönemin son maçı!

Elazığ'ın profesyonel ligdeki ekipleri Elazığspor ve Elazığ Belediyespor, pazar günü son hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

Ara dönemin son maçı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Liglere verilen arayı Antalya’da gerçekleştirdiği ara dönem kampıyla geçiren ve Perşembe günü itibariyle Elazığ’da topbaşı yapan TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Elazığspor ile TFF 3. Lig 2. Grup ekibimiz Elazığ Belediyespor Pazar günü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

İkinci yarı öncesi son hazırlık maçlarına çıkacak olan temsilcilerimiz, son eksikleri tespit edip ona göre önlem almaya çalışacak.

ELAZIĞSPOR ELAZIĞ’DA BAŞLADI

Bordo-Beyazlı ekibimiz yılbaşı dolayısıyla verilen iznin ardından hazırlıklara Perşembe günü itibariyle saat 17.00’de yaptığı yenileme çalışmasıyla hazırlıklara start verdi. Teknik Direktör Levent Eriş ile yardımcıları yönetimindeki antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Bordo-Beyazlı ekibimiz hazırlıklara maç gününe kadar kendi tesislerinde devam edecek.

BELEDİYESPOR’A BAŞKAN MORALİ

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz ise Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirdiği yenileme antrenmanı ile hazırlıklara başladı. Antrenman öncesi futbolculara hitap eden kulüp başkanı Ahmet Toprak, ikinci yarı için başarı temennisinde bulundu. Kırmızı – Lacivertli ekibimiz de Ağrı 1970 Spor’la oynayacağı maça kadar hazırlıklara kendi tesislerinde devam edecek.

PAZAR GÜNÜ 13.30’DA…

Temsilcilerimiz Elazığspor ile Elazığ Belediyespor’u karşı karşıya getireceki hazırlık maçı, 5 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak.