Apaydın: 'Güzel işlere imza atıyoruz!'

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Fırat Üniversitesi'nde Teknik Sorumlu Burak Apaydın, Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

Apaydın: 'Güzel işlere imza atıyoruz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçtiğimiz sezon Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyon olan ve yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Elazığ’ı temsil edecek Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde, iç transferin ardından gözler dış transfere çevrildi. Çalışmalar hakkında Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi Teknik Sorumlusu rektör Kutbettin Demirdağ’ın desteklerini her zaman hissettiklerini belirterek, güzel işlere imza attıklarını söyledi.

 

“REKTÖRÜMÜZ 15 GÜNDE TRİBÜNÜMÜZÜ DİKTİ”

Elazığ amatörüne verilen destekten dolayı Hakimiyet Gazetesi’ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Burak Apaydın, “4 yıllık bir yapılanmanın ardından şampiyon olarak BAL Ligi’ne yükseldik. Çalışmalarımız hem teknik, hem de takımsal anlamda devam ediyor. Birkaç eksiğimiz var, onlarla da anlaşırsak hemen hemen iç transferi kayıpsız kapatacağız. Dış transferde de önemli hamleler yaptık. Stoper, orta sahaya bir arkadaş ve iç transferin durumuna göre ileriye bir hamlemiz olacak. 5-6 dış transferle lige gireceğiz. İyi bir ekibimiz ve bizlere sahip çıkan bir rektörümüz var. Sağ olsun kendisine çok teşekkür ediyoruz her noktada. 15 günde tribün dikti Hüseyin, bu çok önemli. 15 günde bize saha yaptı, eksikliklerimizi giderdi kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kulüp Başkanımız Mustafa İnallı bu noktada güzel işlere imza atıyor. Sponsorluk anlaşmaları yapıyoruz ve gücümüze güç katıyoruz. Senelerdir Elazığ’ın eksik kaldığı, çıktı mı, katıldı mı? Otobüs var mı?, Mazot ne olacak? Bu gibi şeyler artık olmayacak Elazığ’da. Hem biz hem Sürsürüspor güzel işlere imza atıyor. Güzel bir sezonu Elazığlılar’a izleteceğiz inşallah” dedi.

“KEYİFLİ BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR”

Ülkedeki ekonomik krizin her alanda izlendiğine dikkat çeken Apaydın, “Bunu biz kendi grubumuzda da hissediyoruz. Bütün takımlar küçülmeye gidiyor. Baktığımızda Kahta’yı biraz aktif görüyoruz. Kilis Belediyespor’un durumu net değil ama bizim grupta olurlarsa onlar aktif görünüyor. Onun dışında bütün takımlar iç transferler yapıyor ve çok pahalıya kaçmadan dış transferlere yönelmişler. Ekonomik sıkıntıları bütün takımlar yaşıyor. Çok iddialı takım olacak mı bir şey söylemek için erken ama keyifli bir sezon bizleri bekliyor.