Apaydın: 'Aksaray Gençlik ile dostluğumuz ebedi'

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi play-offunda Aksaray Gençlikspor ile eşleşen Fırat Üniversitesi'nde hedef finale yükselmek

Apaydın: 'Aksaray Gençlik ile dostluğumuz ebedi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal – Burak İsmail Yerlikaya

Elazığ 1. Amatör Küme B Grubu’nu Rüstempaşaspor’un ardından 2. sırada tamamlayan ve Play-Off’ta Aksaray Gençlikspor’un rakibi olan Fırat Üniversitesi’nden Teknik Sorumlu Burak Apaydın hazırlıklar ve takımın son durumu hakkında gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

“BAL’A ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Aksaray Gençlikspor’un köklü bir geleneğe sahip olduğunu belirten Apaydın, “Geçen sene istemeyen olaylar olmuştu ama bizim dostluğumuz ebedi. Onları hiçbir zaman gündeme getirmedik, bundan sonra da getirmeyeceğiz. Umarım güzel bir karşılaşma ve güzel bir yarı final maçı olacak. Elazığ’a kim fayda getirecekse futbol adına, kim daha çok şeyler verecekse onun kazanacağı bir mücadele olur inşallah. Bizim şampiyonluk hedefimiz var ve BAL Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Bu konuda da bütün hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

“TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK”

Güçlü, karakterli oyunculara sahip olduğunu belirten Apaydın, “İnşallah rabbim nasip ederse şampiyon olacağız. Tabi yaratanın takdiri bu anlamda elimizden geleni yapacağız. Dediğim gibi Aksaray’da bir mahalle takımı ciddi bir seyirci avantajları var onunla birlikte renkli görüntüleri var. Onlarda genç bir takım, biz de genç bir takımız. Finalde kim gelirse gelsin biz kendi işimize bakıyoruz. Rüstempaşa’da, Karakoçan’da olur. Yarı finaldeki maçımızı atlatıp finale çıkacağız. Final havası bambaşka olur. Bizim şuan ki amacımız yarı finali kayıpsız geçmek. Biz 1989’dan bu yana Elazığ futboluna hizmet etmiş bir kulübüz. İkinci ve üçüncü ligler görmüş, altyapısı ve tesisleriyle BAL Ligi’ni kaldırabilecek imkânlara sahibiz. İnşallah bu yolun sonunda gülen taraf biz oluruz. Elazığ futbolunu bir basamak daha üste çıkarabilmenin peşindeyiz. Olmazsa da dünyanın sonu değil biz önümüze bakarız. Tek hedefimiz var şampiyon olmak. Play-off’a çıkan 4 takıma da başarılar diliyorum. İnşallah centilmence, kazasız ve belasız bir play-off turu olur” ifadelerini kullandı.