ANNE OKUMA ATÖLYESİ DONANIM SAĞLIYOR

Başak MERAL GÜNDÜZ/Uzman Psikolojik Danışman Nesrin Demir ile her ebeveynin okuması gereken 6 temel kitap etkinliği başlıyor.

ANNE OKUMA ATÖLYESİ DONANIM SAĞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek nesillere şekil veren ebeveynler çocuk yetiştirme sürecinde keyifli olduğu kadar zorlu bir yoldan geçmektedirler. Öyle ki zaman zaman kendilerini çaresiz hissedip bu süreci daha kolay atlatmak isteyeceklerdir. Psikolojik olarak sağlıklı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için  anne-babaların doğru tutum ve davranışlara sahip olması gerekmektedir. Annelerin çocuklarına daha yeterli ve yetkin hissetmelerini kolaylaştıracak anne okuma atölyemizle anneler hem öğrenerek hem de danışarak ihtiyaç duydukları bilgileri uzman psikolojik danışmanımız eşliğinde edinecektir. Çocuklarınızla güçlü bir iletişim Kurmak ve annelik yolculuğunuzda kendinizi daha donanımlı kılmak istiyorsanız seçtiğimiz psikoloji ve pedagoji alanında temel sayılan kitapları okuyup bize atölyelerimizde eşlik etmelisiniz. Atölyemizin her bir oturumu iki haftada bir düzenli olarak yürütülmektedir.

Atölyemizde her kitabın hayatımıza yansıyan yönünü, yani eve döndüğümüzde ne kadar uygulanabilir olduğunu paylaşacağız. Sizler de çocuğunuzu yetiştirirken yardımcı fikirlere ihtiyaç duyuyor, onu daha iyi anlayıp onunla ilişkinizi güçlendirmek ve bir anne olarak kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız sizleri de Uzman Psikolojik Danışman Nesrin Demir eşliğinde yürüteceğimiz Anne Okuma Atölyemiz olan Hisar Danışmanlığa 15 Aralık Pazar günü ilk tanışma toplantımıza bekliyoruz.