ALTYAPI SORUNUMUZ VAR

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Eyüp Berk, ''Mahallemizin en büyük sorunu altyapıdır.Bununla birlikte Şehir Hastanesine taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapanmasından dolayı sıkıntı yaşıyoruz.Mahallemizden,şehir hastanesine otobüs seferleri istiyoruz.'' dedi.

ALTYAPI SORUNUMUZ VAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Elazığ’ın merkezde bulunan önemli mahallelerinden biri olan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Eyüp Berk,Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtar Berk, ’’Mahallemizin nüfusu 7 bin civarındadır.Seçmen sayımız ise 4500’dür.Benim muhtar olarak 3’üncü dönemim.’’ dedi.

 

ALTYAPI SORUNUMUZ VAR

Eyüp Berk, ’’Mahallemizin en büyük sorunu altyapıdır.Genel bir sorundur aslında.1970’li yıllardan kalan hatlarımız var.Bu nedenle de sık sık patlamalara ve arızalara neden oluyor.Altyapı sorunu nedeniyle patlayan sulardan dolayı yollarımızda bozuluyor.Yapılan yollarda bu nedenle sağlıklı olmuyor.Altyapımızın değişmesi lazım.’’ dedi.

 

MAHALLEMİZDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM BİREYSELDİR

Muhtar Berk, ’’Fevzi Çakmak Mahallemizde kentsel dönüşüm bireyseldir.Toplu bir kentsel dönüşüm yok.İsteyen eski evini kentsel dönüşüme sokarak,faydalanabilir.Genel anlamda vatandaşlarımızın belediyeden beklentileri mahallemizin daha güzel bir görüntüye kavuşmasıdır.’’ diye konuştu.

 

MÜCAHİT YANILMAZ İLE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILDI

Eyüp Berk, ’’Genelde Mücahit Yanılmaz ile çalışmalarımız oldukça güzeldi.İnkar edemeyiz.Hizmette aldık.Özellikle mahallemizde parklar yapıldı. Toprak yollarımız vardı,Yollarımız kısmen yapıldı.Ek bir taziye evimiz yapıldı.Mücahit Yanılmaz’dan bizler memnunduk.İnşallah yeni belediye başkanımız Şahin Şerifoğullarıyla da aynı şekilde güzel çalışmalarımız olacak.’’ dedi.

 

MAHALLEMİZDEN ŞEHİR HASTANESİNE OTOBÜS YOK

Şehir Hastanesine taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapanmasından sonra oldukça zorlandıklarını ifade eden Muhtar Berk, ’’Bu konuda bizler çok mağdur olduk.Bizim mahallemizden şehir hastanesine otobüs yok.Bizler bu hattan bir otobüsün çalışmasını istedik.Kısacası vatandaşlar iki tane otobüs değiştirmek,yada taksi ile gitmek zorunda kalıyorlar.Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için de bu oldukça büyük bir sorun oluyor.’’ diye ifade etti.

 

OTOBÜS SEFERLERİ DÜZENLENİRSE VATANDAŞLARIMIZ RAHAT EDECEK

Eyüp Berk,’’Günün belirli saatlerinde otobüs seferleri istiyoruz.Talep ettik.Bu konuyla ile ilgili çalışma yapacaklarını ifade ettiler.İnşallah bu sorunda çözülecek.Hastanelerin kapanması sadece Fevzi Çakmak Mahallesi değil,çevre de bulunun bütün mahalleleri etkiledi.Ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Otobüs seferleri düzenlenirse,kısmen de olsa vatandaşlarımız rahat edecek.’’dedi.

 

KUZEY İMAR  YOLUNUN BİTMESİNİ İSTİYORUZ

Muhtar Berk,’’Kuzey İmar yolunun kısa zaman bitirilmesini istiyoruz.Çalışmalar devam ediyor.Mücahit Yanılmaz zamanında başlamıştı.Bu çalışmalar hızlanırsa  çok iyi olur.Toz ve topraktan dolayı vatandaşlar sıkıntı çekiyor.Yetkililer ile görüştük.Bu yıl içerisinde bitecek.’’dedi.