Altay, Tatos'u gönderdi!

Türkiye kariyerine Elazığspor'la giriş yapan ve geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Altay'a transfer olan Yunan yıldızın, siyah – beyazlı kulüp sözleşmesi feshedildi

Altay, Tatos'u gönderdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz B. Elazığspor’un 2017-2018 Sezonu’nda Yunanistan Süper Lig ekibi Aris’ten transfer ettiği ve dünya gündeminde geniş yer bulan yıldız oyuncu Andreas Tatos’un Altay kariyeri kısa sürdü. Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde yaşanan maddi problemlerden sonra sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan, daha sonra da Altay’a imza atan Yunan 10 numara, yaklaşık 1 yıl sonra İzmir ekibinden gönderildi.

Altay teknik direktörü Ali Tandoğan’ın kadroda düşünmediği yıldız oyuncuyla masaya oturan yönetim, karşılıklı anlaşarak Tatos’un sözleşmesini feshetti.

Altay'a geçen sezon devre arasında Elazığspor'dan transfer olan tecrübeli oyuncu siyah-beyazlı formayla toplam 29 maçta 3 gol attı.

Teknik Direktörlüğünü Mehmet Altıparmak’ın yaptığı Akhisarspor’un Tatos’la ilgilendiği kulislerde konuşulsa da Ege ekibine FIFA tarafından transfer yasağı geldi. Bu gelişme üzerine Tatos’un yine TFF 1. Lig ekiplerinden birine imza atması bekleniyor.