Altay maçının stadı belli oldu!

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerinin başlayacak olmasından dolayı Elazığspor'un, Altay ile oynayacağı maçın stadı netlik kazandı

Altay maçının stadı belli oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım işlemlerinin başlayacak olmasından Bordo-Beyazlı ekibin stad arayışları sonuç verdi. Malatya Stadyumu için onay alınmamasının ardından Bordo-Beyazlı ekip, Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu için girişimlerde bulundu ve girişimler meyvesini verdi.

Elazığspor Kulüp Müdürü Murat Ertürk, Sivasspor Genel Menajeri Oray Otyakmaz’la telefonda görüşerek onay aldıktan sonra Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak’ta, Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar’ı telefonla arayarak onay aldı. Kulübün onayının alınmasının ardından Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ile Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile görüştü ve resmi prosedürler tamamlandı.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Elazığspor Kulüp Müdürü Murat Ertürk, “Sivas camiasına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir lafımızı ikiletmeden tüm imkanları bizlere sundular. İnşallah Perşembe günü Sivas’a gideceğiz ve konaklayacağımızı otele yerleşeceğiz. Sivasspor Tesisleri’nde maçın son çalışmasını gerçekleştireceğiz. Sivas – Elazığ kardeşliği böylelikle bir kez daha tescillenmiş oldu. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.