ALPAY GÖKÇE, ''SAHADAYIZ, İNSANLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ''

Kübra Kabukçu/MHP Elazığ Belediye Meclis Üyesi Adayı Alpay Gökçe, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

ALPAY GÖKÇE, ''SAHADAYIZ, İNSANLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alpay Gökçe,gerçekleştirilen ziyarette yaptığı açıklamada, ’’Halkımızın bize inanmışlığı bu seçimde oldukça fazla. Halkımız artık bir değişimi arzu ediyor. Farklı bir partinin neler yapabileceğini görmek istiyor. Bu nokta da MHP, vatandaşlarımızın alternatif limanı olmayı başardı. İnsanların teveccühü oldukça fazla. Bizlerde sahadayız. İnsanların taleplerini dinliyoruz.’’ diye ifade etti.

AMACIMIZ  RUTİN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DEĞİLDİR

MHP’nin seçimi kazandıktan sonra vatandaşların farklı bir Elazığ göreceğini ifade eden Gökçe, ’’Amacımız sıradan ve rutin bir belediyecilik anlayışı değildir. Amacımız Elazığ’ı bölge illeri ile yarışmasını sağlamak ve öne geçirmektir. MHP olarak teşkilatımız,kadın kollarımız ve bizler sahadayız. Herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor.’’ dedi.

Alpay Gökçe, ’’Elazığ’ın bölgede hak ettiği değeri gördüğüne inanmıyoruz. Bizler de Elazığ’ın bu makus talihini değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu süreçte yarışan bütün adaylarımıza başarılar diliyoruz.’’ dedi.

CUMHUR İTTİFAKI KOLTUK MÜCADELESİ DEĞİLDİR

Gökçe, ’’Cumhur ittifakı koltuk mücadelesi değildir. Bir beka mücadelesidir. Bu nedenle Elazığ’da da çok güzel bir seçim atmosferi var. Bütün adaylarımız son derece olgun bir şekilde seçim süreci yürütmeye çalışıyorlar. Bizi en fazla sevindiren olay kimsenin bir birini kırmadığı bir seçim süreci yürütüyoruz.Geçtiğimiz günler MHP olarak Ak Parti seçim bürosunu ziyaret ettik. Çok dostane bir ortamda ziyaretimiz gerçekleştirildi. Kimsenin önceliği seçim değildi.’’ dedi.