Alpaslan Öztürk serbest kaldı

Tetiş Yapı Elazığspor'un tecrübeli ön liberosu Alpaslan Öztürk, sosyal medya hesabından sözleşmesini feshettiğini duyurdu

Alpaslan Öztürk serbest kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’i 10. sırada tamamlayan Tetiş Yapı Elazığspor’da, Alpaslan Öztürk ile yollar resmen ayrıldı. Tetiş Yapı Elazığspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF’ye başvuran ve önceki akşam gece yarısına kadar parası ödenmesi gereken Alpaslan’a, herhangi bir ödeme gerçekleştirilmeyince başarılı oyuncu serbest kaldı. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Standart Liege’den Bordo-Beyazlı renklere bağlanan ve bu sezon sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan gurbetçi futbolcu Alpaslan Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Elveda Elazığ başlığıyla yayınladığı mesajda gurbetçi futbolcu şu sözleri paylaştı;

“Bu sabah artık resmi olarak Elazığspor’da ki sözleşmemi alacaklarımdan dolayı fesih ettim. Hiç kimseye kırgın ya da dargın değilim, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Öncelikle başkanlarıma sonra Veysi Ağabeyime ve 1,5 sene boyunca kahrımı çeken, beraber gülüp beraber ağladığımız Murat Ertürk, Ali Mülayim, Eray Değer, Eser Ağcabay, Rahim Delen, Akif Kıraç, Samet Ataş ve ekibi, Tesisimizde çalışan ablalarımıza hepsine teker teker teşekkür ederim. Abi kardeşliğimiz bakidir.”

2017-2018 Futbol Sezonu’nda Tetiş Yapı Elazığspor formasıyla 29 lig maçına çıkan Alpaslan, 8 kez rakip fileleri havalandırdı.