ALMANYA'DAN DEPREMZEDELERE MALZEME YARDIMI

Nisa Yılmaz/ Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlara destek amacıyla düzenlenen eşya yardımı kampanyasında toplanan 1 tır dolusu eşya deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşlara dağıtılmak üzere Malatya ve Elazığ'a gönderildi

ALMANYA'DAN DEPREMZEDELERE MALZEME YARDIMI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BİR TIR DOLUSU YARDIM MALZEMESİ TOPLANDI

Sılayolu.com ile birlikte El Ele Konfederasyonu ve Ali Eren Logistik’in ortaklaşa organize ettiği yardım kampanyası çerçevesinde toplam 180 koli bayan kışlık kıyafet, 129 koli erkek kışlık kıyafet, 25 koli çocuk kıyafet, 16 koli kışlık aksesuar (şal, şapka), 13 koli bay bayan kıyafet, 4 koli ayakkabı, 2 koli battaniye ve yorgan, 6 valiz kışlık kıyafet ve 1 valiz kışlık çorap toplandı. Yardım amacıyla toplanan malzemelerin nakliyesi SunExpress şirketi tarafından ücretsiz olarak yapıldı.

SUNEXPRESS’E GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER

Kampanya hakkında bir açıklama yapan silayolu.com Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Koç: “Duyarlı vatandaşlarımızın da destekleriyle depremden zarar görek kardeşlerimiz için topladığımız malzemeleri 10.02.2020 Pazartesi günü deprem bölgesinde yakınları olan bir arkadaşımızın refakatiyle deprem bölgesine göndereceğiz. Bu anlamlı kampanyaya destek olan Almanyalı Türklere gönülden teşekkür ederiz. Toplanan yardım malzemelerini ücretsiz olarak deprem bölgesine ulaştırılması için destek olan SunExpress şirket yetkilileri de özel bir teşekkürü hak ediyor.” şeklinde konuştu.

El Ele Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Hocazede, Sunexpress Kuruluşuna içtenlikle desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Ülkemizde bir değil 50 ilimiz de yıkılsa çok şükür Türk Milleti olarak 50 ilimizi de yeniden ayağa kaldıracak güçteyiz dedi.

Yardımların uzun süredir toplanıldığını belirten Hocazade, ‘Toplanan yardımların SılaYolu.com ekibi ve El ele yardımlaşma konfederasyonu ekibi tarafından gerçek yardıma ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını,hedeflerinin 5000 aileye ulaşmak olduğunu” söyledi.