ALLAHU EKBER…

Arabasına daha ucuz benzin koymak için 1 milyon Irak'lıyı, Amerika kıtasına sahip olmak için 15 milyon Kızılderili'yi, İkinci dünya savaşında 65 milyon insanı öldüren batı, su içiyor diye 10 bin deveyi öldürmeyi planlıyor.

ALLAHU EKBER…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ve hiçbir hayvan sever kuruluş ve çevrelerden ses çıkmıyor. Her kurban bayramında fakir fukaraya verilmek üzere Allah’ın emriyle kesilen koç ve büyükbaş hayvanlar için dünyayı ayağa kaldıran çevrelerden çık yok.

Ne hikmetse her türlü caniliği yapan batı, söz konusu bize gelince hümanistliği, hayvanseverliği ve gezi olaylarında olduğu gibi çevreci olmayı dayatıyor.

Dinimiz  bakın ne söylüyor  develer konusunda:

“Salih: İşte (mucize) bu dişi devedir; onun bir su içme hakkı vardır, belli bir günün içme hakkı da sizindir, dedi.” ŞUARA SURESİ (155)

“...Size Rabbinizden açık bir delil gelmiştir. O da, size bir mucize olarak Allah'ın şu devesidir. Onu bırakın, Allah'ın arzında yesin, (içsin); ona kötülük etmeyin; sonra sizi elem verici bir azap yakalar. ARAF SURESİ (73)

Rabbim sen ne büyüksün ve ne yücesin. Yarattığın devenin rızkını kullarının zaafiyetlerini düşünerek nasıl da garanti altına almışsın kerim kitabında. Allahu Ekber….