ALKIŞLARIMIZ BELEDİYE ÇALIŞANLARINA

ALKIŞLARIMIZ BELEDİYE ÇALIŞANLARINA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs’ün Elazığ’da yaşamaması ve hiç bir hemşerimize bulaşmaması için en önemli etkin ve düzenli çalışma ortaya koyan kurumların başında Elazığ Belediyesi geliyor.

Salgının adının geçtiği ilk andan itibaren tüm toplu alanlarda gerekli önlemleri alan, kurslarını ve sosyal etkinliklerini iptal eden, Kültür parktaki işletmelerini kapatan, toplu ulaşım araçları ile toplu bulunan mekanları hijyenik hale getirecek dezenfekte çalışmalarını yapan, oturma banklarını kaldıran ve uyarılara uyulması konusunda gerekli çalışmaları sürekli yapan Elazığ Belediyesi, bizlere emin bir şehirde yaşadığımızı hissettirecek güzel çalışmalara imza atıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın duyarlılığı ve ekiplerinin fedakarca çalışmaları sonucu şehrimizde güvende olduğumuzu hissettirecek çalışmalardan biri de tüm cadde ve sokaklarımızın özel dezenfektan malzemeleri ile yıkanması oldu.

Bu güzel çalışma sosyal medyada oldukça paylaşıldı ve takdir gördü. Hele hele evlerimizde bulunduğumuz ve zaman zaman sıkıldığımız bu süreçte bu görüntülerin mahalli müzik ile verilmiş olmasının naifliği  de bizlere ayrı bir mutluluk verdi.

24 Ocak depreminde olduğu gibi koronavirüs salgını dolayısıyla ilimizde oluşabilecek olumsuzlukların yaşanmaması adına önemli çalışmalar ortaya koyan Başkan Şerifoğulları’na ve bu çalışmaları büyük bir fedakârlıkla sahaya aktaran Temizlik Müdürlüğü ekiplerine sonsuz teşekkürler.

Birileri farklı meslekleri alkışlasa da bizler, Elazığ Belediyesi personellerini alkışlıyoruz ve alkışlamaya devam edeceğiz…