ALKIŞLAR HARPUT DİBEK'E

ALKIŞLAR HARPUT DİBEK'E
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizden çıkan ve kadim medeniyetlere ev sahipliği yapan Harput ismiyle sektörün zirvesine oturan Harput Dibek kahvesi, gururumuz olmaya devam ediyor.

Birkaç yıl önce çıktıkları markalaşma sürecini, iğne ile kuyu kazma hassasiyeti ve sabrıyla ilmek ilmek ördüler.

Önce toplu kullanım alanları, terminal, havaalanı, AVM ve diğer mekânlarda tadımlık ikramlarla adını duyurmaya çalıştılar. Sonrasında ise işlerini en güzel ifa etmenin ve insanları dibek kahvesi tiryakisi yapmanın haklı gururunu satış patlamaları ile taçlandırdılar.

Türkiye’nin birçok ili ile yurt dışında bayilikler açtılar. Ve şimdi Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinin ana sponsoru oldular.

Show TV'nin sevilen dizisi  Ramo  ile TRT 1’de yayınlanan ve ilk bölümüyle adından sıklıkla söz ettiren  Masumlar Apartmanı dizisine sponsor olmak ve dizinin sonu ve başında Harput Dibek ismini duymak şahsen beni ziyadesiyle mutlu etti.

Her firmanın harcı değildir bu tür dizilere ana sponsorluk yapmak. Gelinen nokta gösteriyor ki Harput Dibek, bu şehrin bağrından çıkan ve fakat bu şehri de unutmayan bir firmamızdır.

Bize düşen sadece gurur duymak olmamalı. Hem büyümesine hem de tanıtımına katkı vererek ilimizin bir değerini ve ticari firmasını daha da ötelere taşımak gibi bizlerin de bir sorumluluğu ve ödevi var artık.  Bu kadar fedakârlığı da yaparız diye düşünüyorum.

Demek ki bundan böyle sevilen diziler, Harput Dibek kahvesinin eşsiz kokusu ve keyfi eşliğinde muhabbetle izlenecek. İyi seyirler ve afiyet olsun…