Aliye, olimpiyat hazırlıklarını sürdürüyor

Badminton Milli Takım sporcusu Aliye Demirbağ, 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları için çalışmalarına Elazığ'daki 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nda devam ediyor

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Aliye, olimpiyat hazırlıklarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Kübra Kabukçu

Elazığ Gençlik Spor Kulübü ve Badminton Milli Takım oyuncusu Aliye Demirbağ, korona virüs salgını nedeniyle 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları için antrenmanlarına devam ediyor. Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda hazırlıklarını devam ettiren Milli sporcu, olimpiyat oyunlarından mutlak madalya bekliyor.

Badmintonda on ikinci yılını geride bıraktığını kaydeden Aliye, “Yaşanılan Covid-19 salgını nedeniyle evde kaldığımız süreçte çalışmalarıma evde devam ettim. Öncelikli hedefim, Avrupa Şampiyonası büyüklerde altın madalya kazanmak. Sonrasında Dünya Şampiyonası ve Olimpiyatlarda ülkemize altın madalya kazandırmak. Bunun için çalışmalarıma düzenli olarak devam ediyorum. Destekleriyle her zaman yanımızda olan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İSAOĞLU: “HEDEFİMİZ SPORCUMUZU ZİRVEYE ÇIKARMAK”

Milli Takımlar Badminton Antrenörü Mehmet Sıddık İsaoğlu ise, “2020 Olimpiyatları için sporcumuz Aliye Demirbağ ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki üç ay  boyunca maç olmayacağı için sporcumuzun performansını koruması amacıyla rutin çalışmalar yapıyoruz. Kısa vadede hedefimiz Kasım ayında Türkiye'de yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda sporcumuzu tekrar zirveye çıkarmak” diye konuştu.