ALİ ÖZCAN: ''BENİ MİLLETVEKİLLİĞİ'NE LAYIK GÖRMEYEN ELAZIĞ'DA HANGİ KONUMDA GÖREV VERECEK ?''

Nisa Yılmaz/Elazığ'ın Kanal Fırat Televizyonuna telefon ile bağlanan CHP 25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili, 24. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Ali Özcan, yerel seçimlerde Elazığ'dan Belediye Başkanlığı'na adaylığına ilişkin açıklama yaptı.

ALİ ÖZCAN: ''BENİ MİLLETVEKİLLİĞİ'NE LAYIK GÖRMEYEN ELAZIĞ'DA HANGİ KONUMDA GÖREV VERECEK ?''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ali Özcan, “Ben aday oluyorum desem ne olacak olmuyorum desem ne olacak. Bu dönem beni Milletvekilliğine layık görmeyen genel merkez Elazığ’da hangi konuma görev verecek” diyerek kendisinin ön seçim olması durumunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağını söyledi.

Eski Milletvekili Özcan, Elazığ Belediye Başkanlığına aday olmayacağını belirterek, “Ben parti kültürüne çok önem veririm. Ben ön seçim olmayan bir yerde hiçbir yere aday olmam. Genel Başkanın ve Genel Merkezin tutumu da buna müsait değil diye düşünüyorum. Ben aday oluyorum desem ne olacak olmuyorum desem ne olacak. Ben 27. Dönemde İstanbul’da değil Elazığ’da aday olmak istedim, bizim parti çok büyük yanlış yaptı. Oldu mu? Olmadı. En azından Partinin genel merkezi benim düşüncemi almalıydı. Benim gönlümden Elazığ Milletvekili olmak geçiyordu. 27. Dönemde. Bu dönemde beni Milletvekilliğine uygun görmeyen bir Genel Merkez Elazığ’ın hangi görevine layık görecektir. Ön seçim olsa, 24. Dönemde yine Genel Merkez beni aday göstermedi. Genel Merkez’in adayı başka bir arkadaşımızdı. Örgüt karşı çıktı, hayır dediler, bir ön seçim yapın, eğilim yoklaması yapın, kim çıkarsa hiç başvurmadan örgüt beni oradan adaylaştırdı” şeklinde konuştu.